Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Школьники Днепра продолжают помогать нашим военным

Школьники Днепра продолжают помогать нашим военным

В нашем городе продолжается проект «Пряники для ВСУ».

С самого начала Большой войны тысячи днепровских школьников объединились в стремлении помочь нашим защитникам. Сотни из них стали участниками проекта «Пряники для ВСУ». Каждому воину очень приятно получить с родной земли такие вкусные и патриотические гостинцы.

Как сообщил Дмитрий Кисилевский, сейчас в Индустриальном районе возродили этот проект, а в перспективе его планируют распространить на другие районы Днепра:

«Коли для нас дуже важливо вдало перезапустити цікавий проект, ми проводимо його на Райончику. Тут завжди готові підтримати «двіж».

Десятки дітей з батьками взяли участь у цій благородній ініціативі. Під керівництвом досвідчених кондитерів Даш і Кількінової та Юлії Пантелій вони розмальовували пряники патріотичними символами. І навіть коли пропало світло, це нікого не зупинило.

Вже найближчим часом ми передамо ці пряники в одну з бойових частин ЗСУ і окремо про це прозвітуємо.

На третьому році війни кожен з нас вже мав змогу знайти найбільш прийнятну форму підтримки наших бійців. Ось ці розмальовані пряники - одна з найдоречніших форм підтримки з боку дітей. Повірте, для наших хлопців та дівчат на фронті ці смаколики - справжній енергетичний заряд.

Обовʼязково продовжимо цей проект інших мікрорайонах Дніпра. Приводьте дітей, щоб дати їм відчуття залученості до турботи про ЗСУ ».

Фото со страницы Дмитрия Кисилевского.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте