Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
02:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Повертаємось до Стародавнього Єгипту разом з Heart of Cleopatra від Pragmatic Play

Повертаємось до Стародавнього Єгипту разом з Heart of Cleopatra від Pragmatic Play

Якщо людям подобаються ігри на тему Давнього Єгипту, їм варто спробувати наступний слот. “Серце Клеопатри”, або Heart of Cleopatra - це консоль відомого виробника Pragmatic Play, яка має безліч загадок та кластерні виплати. Тут користувачі матимуть змогу поринути у світ старої імперії, який відображатиметься на сітці 7х7.

Цілком можливо, що у разі встановлення ставки у межах 0.20 - 240 монет, гравці зможуть отримати до х10 000. Але, їм варто використовувати стриману стратегію тому, що автомат має високу дисперсію та максимальну віддачу на рівні 96.48%. А, після цікавої сесії, можна спробувати гру схожої тематики, наприклад book of ra , яка вже встигла завоювати титул безсмертної класики.

Особливості базових рівнів

Щоб Клеопатра дала учаснику можливість виграти, йому варто ознайомитись с правилами Heart of Cleopatra. Зокрема, уваги заслуговує таблиця виплат. Каскадні винагороди формуються, якщо збирати кластери від 5 до 15+ символів:

  • Анкх, Лотос або Око Гора здатні забезпечити, х0.2 до х40;
  • Бастет, Птах та скарабей приносять, х60 - х500.

Місце дикого малюнка посідає сама Клеопатра, а у ролі скатера пропонується символ Піраміди. При цьому, під час звичайних обертів, гравцям може трапитися бонусний кластер з “грошовими плямами”. Відповідна послідовність обов'язково матиме принаймні один Вайлд та вибухне. Це запустить окремий раунд під назвою Money Spots, який дозволяє отримати додаткові множники.

Що таке Money Spots та, як активувати фріспіни

Грошові плями, або точки, що з'являються у виграшному кластері, мають початкові значення х1 або х2. Тим часом кожен вибух здатен збільшити винагороду до х1024 у межах Money Spots. А, під кінець раунду, всі точки, що залишилися, отримують випадкові коефіцієнти, від х0.1 до х10. У разі запуску Money Spots протягом базових обертів, всі точки обнуляються до наступного спіна.

Додатково, у разі появи 3 - 7 скатерів, гравець має можливість активувати від 10 до 30 фріспінів. Всі точки, що встигли сформуватися на базових турах, залишаються до завершення бонусу. Щобільше, їхні множники можуть збільшуватися.

У разі повторної появи символів розкиду, “вільні оберти” продовжуються. Також, це надає додаткові випадкові винагороди, як у стандартному Money Spots. А, щодо загальної виплати з фріспінів, людина може отримати до х10 000. Якщо гравець не бажає очікувати звичайного запуску бонусних обертів, він може купити їх за х100 від ставки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте