Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 27 июня 2024
21:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Інтерпайп передав військовим 227 автівок: пікапів, бронетехніку, вантажівки

Інтерпайп передав військовим 227 автівок: пікапів, бронетехніку, вантажівки

119 пікапів, 37 броньованих машин, 39 фур та інших вантажівок, 22 мікроавтобусів, 6 квадроциклів та 4 багі передав Інтерпайп Віктора Пінчука механізованим бригадам на Запорізькому, Донецькому та Харківському напрямках.

Автомобілі закуповуються в Європі, в Україні проходять повний техогляд та частково перебудовуються під потреби військових. Також Інтерпайп за запитом доукоплектовує автівки шинами та тентами, точково виконує поточний ремонт переданої техніки.



«Повнопривідні автівки для евакуації поранених та підвозу боєприпасів по бездоріжжю були і залишаються однією з найнагальніших потреб. Ми також передавали військовим тягачі з тралами, фури з прицепами, вантажівки, пожежні машини для перевезення особового складу. Останні запити ми отримуємо від механізованих бригад, які розбудовують підрозділи БПЛА та потребують більшої мобільності», – зазначає Людмила Новак, керівниця напрямку Інтерпайп з допомоги військовим.



Інтерпайп системно підтримує військових з перших днів повномасштабного вторгнення, патронюючи підрозділи ЗСУ, ТрО та Нацгвардії. Основні напрямки допомоги – підтримка та розвиток підрозділів БПЛА, забезпечення бригад інженерною технікою та запчастинами, сучасними засобами зв’язку, оптикою, транспортом, будівельними матеріалами та технікою для зведення фортифікаційних споруд, тактмедом.

За підтримки компанії функціонує школа аеророзвідки «Довжик», яка навчила понад 7000 курсантів навичкам пілотування дронів мультироторного типу та FPV.

950 співробітників Інтерпайп у війську отримують комплексну адресну медичну, психологічну, юридичну підтримку з першого дня мобілізації, забезпечуються амуніцією та технікою протягом всієї служби, а також супроводжуються у разі демобілізації та під час реінтеграції у цивільне життя.



Про компанію:
ІНТЕРПАЙП – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2023 році ІНТЕРПАЙП реалізував 387 тис. т трубної продукції та 95 тис. т залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В ІНТЕРПАЙП працюють близько 9 тис. співробітників. У 2023 році Компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 4,4 млрд грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте