Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
13:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Выпускник ДНУ Гончара номинирован на премию Учитель года в Украине

Выпускник ДНУ Гончара номинирован на премию Учитель года в Украине

Выпускник и аспирант ДНУ Евгений Кравченко работает в нашем городе в Школе Супергероев и преподает историю для самых младших учеников.

В октябре, в День учителя в Украине будут оглашены итоги Всеукраинского конкурса педагогов Global Teacher Prize Ukraine. Но уже сейчас нам приятно отметить, что одним из претендентов на этот титул и премию является наш земляк – Евгений Кравченко.

Подробней об этом конкурсе и Евгении Кравченко рассказала известная тележурналист Наталия Мосейчук:

«Зараз більшість вітчизняних шкіл вже на канікулах. Вчителі переводять дух. Учні насолоджуються відпочинком наскільки це можливо в умовах війни.

А для організаторів Премії Global Teacher Prize Ukraine зараз найгарячіша пора. Триває відбір на Премію.

Я свій вибір вже зробила. Вже третій раз поспіль під час війни зробила з легким серцем і напрочуд швидко, не вагаючись. Бо точно знаю, що цей педагог вартує премії, а надто того, щоб про нього знала країна і світ.

Євген Кравченко працює у Школі Супергероїв у Дніпрі, де викладає історію у малих, яким зараз найскладніше. З онкодіагнозами. З туберкульозом. Для «соціальних» (ненавиджу це слово) дітей, які крім здоров‘я втратили або втрачають (бо батьків позбавляють батьківських прав) маму чи тата.

Він опинився біля тих, хто як ніколи потребує зараз вірного друга і мудрої підтримки. Його перший учень десятилітній Денис. Його життя вираховувалося вже днями. А він так мріяв дізнатися все про історію України та Єгипту. І Євген щодня розповідав йому про піраміди, єгипетських фараонів, українських козаків та їх гетьманів. Аж до останнього дня Дениса.

А потім були брати-п’ятикласники з Бахмута. Яких треба було вислухати та підтримати. Стати їм не лише наставником, а й другом. Дати відчуття безпеки.

Потім були неймовірні хлопці з інтернату для дітей з тяжкою інвалідністю, зайти до яких було важко навіть досвідченим педагогам. І це зробив Євген. І вони часто довго сперечалися про Будапештський Меморандум, Конституцію України, війну і мир.

Його найголовніша риса - милосердя.

І саме тому він беззаперечно і безапеляційно - мій Вибір Серцем. Свідками номінації стали маленькі учні пана Євгена з дніпровської фтізіатрії, колеги педагоги, лікарі. Номінація заслужена. Вітаю! Пишаюся, що вручила її особисто і так щемливо.

А в жовтні в День вчителя Global Teacher Prize Ukraine нагородить десятку найкращих педагогів країни і ім аплодуватиме країна. Заслужено».

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (17)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (10)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте