Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
08:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Інтерпайп забезпечив літньою формою усіх своїх працівників у лавах ЗСУ

Інтерпайп забезпечив літньою формою усіх своїх працівників у лавах ЗСУ

Компанія Інтерпайп Віктора Пінчука закупила і роздала літню форму всім своїм працівникам, які нині перебувають у лавах Збройних Сил України.

Про це повідомила Світлана Манько, керівниця корпоративного Штабу допомоги мобілізованим співробітникам. Наразі у ЗСУ служать 947 працівників компанії, що складає 10% від загальної кількості співробітників.

За інформацією компанії, Інтерпайп закупив 1000 комплектів літньої форми і взуття, які відповідають найвищим стандартам якості. Одяг вдалося знайти в українського виробника. Взуття європейське.

«Штаб постійно збирає зворотній зв’язок від військових, тож ми точно знаємо, що саме і якої саме якості необхідно в поточних бойових умовах. Тому формулюємо дуже конкретні і дуже високі вимоги до всього, що закуповуємо, бо часто від цього залежить не тільки здоров’я, а й без перебільшення – життя», - зазначила Світлана Манько.

Компанія Інтерпайп адресно забезпечує своїх співробітників обмундирування та технікою вже третій рік поспіль, з початку повномасштабного вторгнення.

«Ми розуміємо, що державі дуже важко забезпечити якісною класною амуніцією всіх хлопців, які служать. Тому ми як компанія вважаємо, що це наш обов’язок», - зазначила директорка з комунікацій Інтерпайп Людмила Новак.

Крім амуніції та техніки, Інтерпайп забезпечує лікування і реабілітацію поранених воїнів, надає юридичний та психологічний супровід. За усіма мобілізованими зберігається робоче місце.

При цьому промислова компанія стабільно працює і сплачує податки до бюджетів Дніпра, області і країни.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте