Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
05:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На передовой важнее всего – доверие

На передовой важнее всего – доверие

Заместитель командира роты 93-й ОМБр «Холодный Яр» Александр с позывным «Казбек» рассказал об особенностях борьбы со штурмовыми группами врага.

Наши земляки-«холодноярцы» вот уже больше двух лет сражаются с оккупантами на передовой. Городской сайт регулярно рассказывает о героических воинах этой бригады.

Сегодня мы хотим вас познакомиться с Александром – заместителем командира роты с позывным «Казбек», о котором на странице 93 бригады рассказали:

«Завжди говоримо нашим хлопцям правду, якою б вона не була: наскільки плануємо відправити на позиції, в яких умовах вони там будуть, що ніхто нікого не кидає на передку. У нашій роботі важлива довіра»,- Олександр, заступник командира піхотної роти.

На початку повномасштабного вторгнення Казбек, саме такий позивний в Олександра, мобілізувався, оскільки розумів, що наша державність під загрозою. Має досвід ведення бойових дій на Бахмутському напрямку, а саме у Кліщіївці, Андріївці, Богданівці перед Часовим Яром.

«Важливо грамотно завести піхотинців на позиції. Для цього підбираємо відповідний момент, використовуємо комплекс різних заходів, супроводжуємо їх дронами, хлопці постійно на зв'язку, стараємось забезпечити їх усім необхідним. Вони це розуміють та довіряють нам, а ми їм. Батальйон та бригада працюють на те, щоб до нашої піхоти ворожі штурмові групи не доходили. «Розбираємо» їх ще на підступах. Буває, що з розбитої групи двоє чи троє дійдуть, то виконавши всі вказівки з рації, у противника просто не буде шансів. Ми їх добре бачимо з дрона.

Було навіть таке, що один дійшов, заліз в норку до наших, віддав документи та здався в полон. Потім до речі він сильно допоміг під час евакуації нашого побратима. Його евакуйовували троє, в чотирьох з носилками набагато легше пішло. Загалом не розумію, як росіяни ще погоджуються на такі штурми, для дев’яносто процентів - це дорога в один кінець»

Під час поповнення бригади новобранцями, Казбек один з тих, кого вони бачать найбільше на тренування.

«Пропрацьовуємо саме ті теми, вивчення яких необхідні піхотинцям для ефективного виконання поставлених завдань. Це зв’язок, тактика, комунікація, вогнева підготовка, тактична медицина, інженерна підготовка. Імітація «нуля», коли піхотинцям потрібно вночі в повній амуніції зайти на вказану точку, окопатись та убезпечити себе по-максимуму. Важливо навчитись «слухати», розуміти по частоті прильотів, скільки мінометів працює, як далеко приходи, скільки можна пройти між прильотами. Ворог пристрілюється, тому «залягати» на довго не варто. Стараємось максимально використати той час, який у нас є, на підготовку, часто без вихідних. Це вкрай важливо. «Впихати» інформацію в новобранців не потрібно, самі проявляють ініціативу та швидко навчаються. З цим проблем у нас немає.

Якщо будемо відсиджуватись, то лінія фронту буде рухатись. Походи в клуби та висвітлення свого насиченого життя в соцмережах, як і корупція, в країні дуже негативно вливають на моральний дух бійців. Це просто неприпустимо. Я їм кажу, що я воюю не за депутатів, а за свою сім’ю, за Батьківщину, наразі мені не до них. Прийде час - будемо розбиратись. Хоча хлопці розуміють чого вони тут».

Фото 93 бригады.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте