Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
01:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вибір сережок: що варто враховувати

Вибір сережок: що варто враховувати

Сережки — одні з найпопулярніших прикрас, оскільки вони здатні підкреслити витонченість шиї. За допомогою цих ювелірних виробів легко розставити акценти в образі. Дизайнери пропонують сережки з різним оформленням. Розглянемо, на що необхідно звертати увагу під час вибору.

Тип: особливості моделей

Від типу залежить розмір прикраси та спосіб кріплення. Ознайомтесь з особливостями моделей перед тим як купити золоті сережки у Києві:

  1. Протяжки. Тонкі вироби, на кінцях яких голкоподібний штифт. Сережки простягаються через мочку вуха, вони візуально подовжують шию.

  2. Підвіски. Дизайнери створюють такі прикраси з різним оформленням. Можна підібрати мінімалістичні моделі, крупні ювелірні вироби, короткі або подовжені.

  3. Пусети-Діор. Основна відмінність від звичайних «цвяхів» — застібка у вигляді кульки, яка виглядає більш декоративно.

  4. Кафи. Більшість цих моделей не потребують проколу мочки. Кафи можна одягати не лише на вуха, але й на волосся. 

  5. Подвійні пусети. Візуально нагадують підвіски, але менші за розміром. Такі моделі фіксуються аналогічно звичайним «цвяшкам».

Якщо хочете придбати невеликі сережки, рекомендуємо звернути увагу на подвійні або пусети-Діор, підвіски. Вони елегантно поєднуються з повсякденними та діловими образами. Для доповнення вечірнього вбрання рекомендуємо звернути увагу на протяжки або підвіски більшого розміру.


Вставка: для максимального сяйва

Популярні моделі з інкрустацією, оскільки вони яскраво переливаються. Можна підібрати прикраси з таким камінням:

  • сапфір — кристали насиченого синього кольору;

  • рубін — самоцвіти з глибоким червоним відтінком;

  • смарагд — популярно підбирати під зелені очі;

  • онікс — підійдуть прихильникам коштовностей з чорними вставками;

  • діамант — найяскравіший кристал зі скляним блиском.

Популярні ювелірні вироби з різними каменями, наприклад, з гранатом та кварцем. Важливу роль грає вид інкрустації. Можна придбати сережки з розсипом кристалів або 5 самоцвітами, якщо подобаються сяючі прикраси. Коли потрібні мінімалістичні сережки, рекомендуємо придбати з 1 камінцем. Елегантно виглядають вироби з доріжкою кристалів.

Тематика та колір металу

Якщо хочете внести символічну нотку в образ, можна придбати сережки таких форм:

  • бантик;

  • метелик;

  • нескінченність;

  • корона;

  • перо;

  • лист;

  • сонечко та інших.

Не менш популярні моделі з національною символікою, дизайнерськими візерунками та орнаментом. Крім цього, сережки відрізняються за кольором металу. Прихильникам світлих коштовностей варто звернути увагу на вироби із білого золота. Лимонне вважається престижним сплавом завдяки незвичайному відтінку. Якщо хочете недорогі сережки в нестандартному кольорі, варто придбати із червоного золота.


Коротко про покриття

Ювеліри використовують алмазну грань та родіювання, щоб надати прикрасам додаткового блиску. Перший спосіб — нанесення насічок на поверхню металу. Вони можуть бути у вигляді вензелів або авторських візерунків. Родій додає прикрасам перламутрового переливу.

Крім цього, популярні моделі з покриттям емаллю. Вона візуально нагадує інкрустацію кристалом. Емаль дозволяє декорувати прикраси яскравими різнокольоровими елементами. При виборі сережок рекомендуємо враховувати їхню вагу. Важливо, щоб коштовності не викликали дискомфорт та були зручними. Також враховуйте стиль прикрас, з якими плануєте їх комбінувати. Рекомендовано вибирати ювелірні вироби з аналогічного металу та з такою ж інкрустацією. Правильно підібрані коштовності — запорука елегантно завершеного образу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте