Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Криворіжжі спостерігається проблема з електроенергією для промислових підприємств, але енергетики працюють над її відновленням

На Криворіжжі спостерігається проблема з електроенергією для промислових підприємств, але енергетики працюють над її відновленням

Енергетики працюють над відновленням електропостачання промислових підприємств на Криворіжжі, ніч минула без надзвичайних ситуацій та вибухів.

Ніч у Криворізькому районі пройшла без надзвичайних ситуацій, вибухів не зафіксовано. Наразі в регіоні спостерігається проблема з електроенергією для промислових підприємств, але енергетики працюють над відновленням електропостачання. Про це в ефірі телемарафону розповів голова Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

"Ця ніч пройшла без надзвичайних ситуацій, в нас не було вибухів, але вчора наші ППО збили ворожий безпілотник. Ситуація контрольована, вся критична інфраструктура працює у штатному режимі. Великі промислові підприємства зараз ще економлять енергетику, але зараз наші енергетики працюють над відновленням цього питання, застосовують всі можливі засоби і найближчим часом наші підприємства запрацюють на повну потужність", - Ситниченко.

Ситниченко також розповів про посівну кампанію в регіоні.

"По всій території Криворізького району всі орні землі зараз в обробітку. З осені засіяні озимими культурами. Зараз підготовка йде грунту до посівної кукурудзи та соняха. Вся орна земля задіяна сільгоспвиробниками. Минулого року завдяки допомоги ДСНС, а також підтримці ОВА розмінували всю територію орних земель", - додав очільник РВА.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті