Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заборгував майже 50 тисяч гривень за воду. КП «Дніпроводоканал» продовжує відключати від послуг боржників

Заборгував майже 50 тисяч гривень за воду. КП «Дніпроводоканал» продовжує відключати від послуг боржників

У Дніпрі з 1 лютого злісних боржників почали відключати від водопостачання. Сьогодні відключали абонента по вул. Героїв УПА у Чечелівському районі. Це приватний сектор.

«Протягом восьми років я розмовляла з власником домоволодіння. Наголошувала на оплаті води. Він ігнорував попередження. Не мав лічильника. Зривав пломби, бо обмеження ставили декілька років тому. Всі листи-попередження про відключення від мене брав. Але знову ж таки – ігнорував», — зауважила контролерка КП «Дніпроводоканал» Чечелівського району Наталія Рябовол.

Господар завинив за послуги майже 50 тисяч гривень.

«На труби комунальники поставили пломбу й припинили водопостачання. Власник будинку може звернутися до КП «Дніпроводоканал», укласти договір реструктуризації й відокремлено від боргу ще сплатити за підключення — від 900 гривень», — уточнив начальник Центрально-Чечелівської абонентної служби КП «Дніпроводоканал» Ігор Мірошник.

Дніпряни завинили КП «Дніпроводоканал» 816 млн грн. Загальний борг мешканців по Чечелівському району – 71 мільйон гривень.

«Співробітники абонентної служби Чечелівського району відправили 548 листів абонентам-боржникам з повідомленням про обмеження послуг у разі несплати заборгованості. Також підготовлені документи на загальну суму більше ніж 500 тис. грн по боржниках, які не йдуть на співпрацю з підприємством щодо погашення боргів. З ними проводитимуть претензійно-позовну роботу. Наголошую на укладанні договорів на реструктуризацію. У березні на абонентській дільниці працівники КП «Дніпроводоканал» уклали договори про реструктуризацію боргу на загальну суму 52 078,77 грн», — підкреслив Юрій Гамазинський, директор КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Малина  (06.04.24 23:49): За 50к легче скважину пробурить и положить на водоканал болт азовский с левой резьбой, ото что из труб течет, не то что пить, мыться им невозможно. Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (02.04.24 16:23): Ну срок давности в три года никто не отменял.
И посему, такие долги могли быть от того, что в доме проживают мертвые души.
Так шта...водоанннал идет лесом.
Пусть протечки ликвидируют. На ул. Ударников, если что)) Их там аж две протечки.
Відповісти | З цитатою
Наталья  (02.04.24 15:01): У людей такие большие долги за коммунальные услуги, как будто они перестали платить до второй мировой войны Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Виталий  (02.04.24 14:38): Зарплаты мизерные, пенсии ниже плинтуса... Людям нечем платить за коммунальные услуги! И работы у многих нет. Так что нечему удивляться... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті