Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
08:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юного футболиста, на которого обрушилась стена, наконец выписали домой

Юного футболиста, на которого обрушилась стена, наконец выписали домой

Почти два месяца врачи спасали жизнь 13-летнего юного футболиста из Кривого Рога Влада Микитюка, на которого упала стена старого тира.

Городской сайт писал об этом ЧП, которое произошло 4 февраля этого года. Влад с друзьями играл в футбол на площадке школы №16. К площадке примыкает старое здание тира, который был 15 лет назад закрыт и находился в аварийном состоянии. Во время игры мяч залетел на крышу тира. Влад забрался на крышу за мячом, и в этот момент стена тира обрушилась…

В результате подросток получил тяжелые травмы. У него оказался сломан позвоночник с нарушением функций спинного мозга. Для спасения подростка транспортировали в Днепр.

После почти двух месяцев лечения Влад Микитюк наконец оказался дома, хотя и находится еще в инвалидной коляске. О состоянии здоровья сообщили в криворожской ДЮСШ «Кривбасс-84», за которую играл мальчик:

«Після того, як 11.03.2024 під час ранкового огляду лікарі вперше посадили Влада у візок, в цей же день по документах його було виписано для повторної госпіталізації для проходження реабілітації.

З 11.03.2024 по 20.03.2024 він проходив ранню реабілітацію. Кожен день до нього приходив реабілітолог, вчив їздити на візку та робити вправи, щоб його тіло було в тонусі.

20.03.2024 Влада перевезли з Дніпра у Кривий Ріг до КПЦ "Криворізька міська лікарня 16", дитячого неврологічного відділення. Він був переведений та виписаний з діагнозом: "Повне ушкодження грудного відділу спинного мозку. Перелом грудного відділу хребта, рівень Th11 i Th12".

За період, що Влад перебував у лікарні, його родина була у пошуках реабілітаційного центру. В Україні дуже багато РЦ , але з такою важкою травмою знайти центр дуже важко. За рекомендацією людини, яка у своєму житті потрапила в схожу ситуацію, вони звернулися до РЦ "Spine центр" у місті Черкаси. Поспілкувавшись з реабілітологом, родині пояснили що проходити реабілітацію ще зарано. Після встановлення металоконструкції (операція пройшла 16 лютого) повинно пройти як мінімум 4 місяці, щоб все добре загоїлося, а вже потім починати реабілітацію.

26.03.2024 Влада виписали додому, тепер він очікує на реабілітацію. По рекомендації лікарів він потребує спеціальні засоби для самообслуговування та догляду: стілець - туалет, функціональне ліжко, памперси, противопролежневий матрац, корсет.

Збір на лікування та реабілітацію Влада триває. Для тих хто хоче долучитися, ось реквізити його батька:

ПУМБ: 5355 2800 2478 5220 (Микитюк Віктор)

Пряме посилання на реквізити:

https://frames2.payhub.com.ua/moneybox...».

А мы в очередной раз просим детей и их родителей проявлять бдительность. И обходить стороной аварийные сооружения.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте