Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі цього року відремонтують понад 70 дитмайданчиків

|«« «« »» »»|

Черговий по місту зустрівся з мешканцями щодо майбутнього ремонту дитячого майданчика. Розташований він по вул. Квартальній, 6.

Анастасія Войтович виховує трирічного синочка, щодня тут із ним гуляє. Жінка розповідає:

«Багато малечі живе, а сам майданчик не ремонтували з моменту його відкриття. Він аварійний та небезпечний. Просимо, щоб оновили елементи на гойдалках, гірці тощо».

Тут уже заплановано ремонт усіх елементів та улаштування гумового покриття.

«На прохання мешканців навколо майданчика відреставрують і невисоку огорожу та встановлять ще одну секцію, якої не було. Аби малеча не вибігала за межі покриття», — уточнив директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

«Ми завжди зустрічаємося із місцевими мешканцями, щоб вони висловили побажання й бачення щодо ремонту. Враховуємо їх, і якщо не можемо реалізувати, пояснюємо причину й пропонуємо альтернативу», — підкреслив черговий по місту, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Цьогоріч планують відремонтувати понад 70 аварійних майданчиків.

Gorod.dp.ua на Facebook.


кушнир Толик Николаевич  (25.03.24 20:01): Площадки должны быть из железа и бетона,антивандальные а так постоянный ремонт. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті