Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

СК «Дніпро-1» визнали критично важливим для функціонування економіки України

СК «Дніпро-1» визнали критично важливим для функціонування економіки України

Наприкінці лютого 2024 року комерційний директор спортивного клубу «Дніпро-1» В’ячеслав Фрідман розповідав, що клуб намагається отримати статус критичного важливого для економіки України підприємства.

Це дозволило б бронювати футболістів та персонал від мобілізації під час воєнного стану. Як виявилося, СК отримав цей статус.

Відповідний документ опублікували ще 5 березня. У наказі №1348 Міністерства молоді та спорту України йдеться про «визначення товариства з обмеженою відповідальністю "Спортивний клуб "Дніпро-1" таким, що відповідає критеріям та є критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період».

Підписантом наказу зазначений тимчасово виконуючий обов’язки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний. Таким чином, «спортклубівці» мають можливість бронювання військовозобов’язаних працівників на період мобілізації.

«В даній ситуації я маю бути за футболістів, але з іншого боку країна воює. Це дійсно складне питання, і як би я не відповів на нього, мені це можуть поставити у вину. Якщо я скажу, що бронь потрібна, то скажуть, що інші хлопці гинуть, а ці отримують 15, 20, 25 тисяч, а хто й 50, і мають далі грати і заробляти. Є питання, на які не хочеться відповідати», - коментував Фрідман у лютому можливість бронювання футболістів від мобілізації.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Микола  (13.03.24 12:08): Футбол та інші види спорту під час війни не повинні отримувати бронювання від мобілізації. Це не ті люди як працюють на підтримку ЗСУ. Вони не виробляють зброю, не займаються доставкою їжі, товарів, авто для армії, поліції і тд. Бронювання повинні отримати ті люди без котрих буду складно виграти війну. Відповісти | З цитатою
питання  (13.03.24 09:35): Нехай податкова перевіре ,чи сплачені щомісяця податки кожним гравцем з 30-50 тис грн Завіряю вас ,що ні. Так що хай ідуть і воюють вони вже мають підготовку Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті