Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дмитра Михайленка призначено тренером збірної України

Дмитра Михайленка призначено тренером збірної  України

Легенда ФК «Дніпро» та колишній головний тренер СК «Дніпро-1» керуватиме юнацької збірної України Ю-18/19.

Нагадаємо, що Дмитро Михайленко народився 1973 року і голосно заявив про себе у футболі, виступаючи за ФК «Дніпро» у 1990-94 роках. Потім продовжив кар'єру у київському «Динамо» та різних клубах Ізраїлю. Другий виток його кар'єри у нашому місті стався у 2002-06 роках, коли він чудово виступав у команді Кучеревського.

У збірній України провів 23 гри, забив 2 голи.

Після закінчення кар'єри гравця з 2009 року був помічником головного тренера у ФК «Дніпро». А коли легендарний клуб припинив своє існування, Михайленко очолив новий проект – СК «Дніпро-1».

З 2017 року Дмитро Станіславович пройшов із СК усі щаблі українського футболу – від другої ліги до Прем'єр-ліги, де клуб боровся за медалі. Але 2020 року його, несподівано для багатьох, звільнили...

І ось після трьох років тренерської кар'єри на Кіпрі Михайленко повернувся до України, де керуватиме юнацької збірної країни Ю-18/19.

Після цього призначення він для сайту www.ua-football.com розповів про завдання команди:

«– Приступили ли Вы уже к работе?

– Я уже приступил, да. Я работаю еще с начала января, общаюсь с помощниками, со всеми. Очень много времени смотрю матчи, просматриваю игроков, связываюсь со многими, кто сейчас за границей. И с их тренерами и аналитиками, чтобы перенимать всю информацию. Очень много ребят играют за рубежом.

– Какие задачи стоят перед вами как перед новым главным тренером?

– Была встреча с Сергеем Ребровым и Унаи Мельгосой, где мы общались, вырабатывали механизм, как этих игроков, которые уехали из Украины, отслеживать.

Основная задача – попытаться выйти в финальную часть Евро, попытаться показать хорошую игру, которую хотят видеть болельщики. И чтобы футболисты прогрессировали.

Самый важный вопрос – не потерять тех игроков, которые сейчас за границей. Надо иметь с ними связь. Это не так легко, как кажется, в таком возрасте они очень быстро прогрессируют.

Не буду называть конкретные имена, но есть много случаев, когда после двух лет в конкурентной среде ребенок прогрессирует. Есть видео и информация по некоторым игрокам, которые сделали такой прогресс. Цель – не потерять их и дать им возможность».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Оптимистична шапка  (21.02.24 18:09): Він пройшов доволі складний шлях. Я особисто не вирів, що щось буде з СК Дніпро-1. Але з Дніпром-1 в Україні рахуються (де Колос, де Металіст, де Карпати, де Металург і т.д.). Тому я бажаю йому досягнень з молодими футболістами, тому що це майбутнє. Відповісти | З цитатою
Норковая шапка  (21.02.24 18:01): Никакого результата он не добъётся( он не умеет работать с молодёжью. Не сможет раскрыть их потенциал. Не то кино к сожалению Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті