Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
11:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как Сичеславские десантники выбивают врагов с их позиций

Как Сичеславские десантники выбивают врагов с их позиций

Воины 25-й отдельной воздушно-десантной Сичеславской бригады не только успешно отражают атаки оккупантов, но и захватывают их позиции.

О том, как наши земляки уничтожают рашистов, в 25 бригаде рассказали:

«Командир штурмової групи «СІД» : не важливо що в окопах їх врази більше ніж нас, головне туди потрапити, і тоді шанси вижити в них скорочуються до нуля.

- Ми пішли на штурм ворожих позицій, які мали стратегічне значення. Спочатку працювала аерозвідка, опираючись на їх дані, ми розробили свій план та «стартанули». Швидко подолали поле, яке постійно обстрілювали з артилерії. Наш кулеметник чітко відпрацював, «погасивши» їх розрахунок. Потім в хід пішли гранати, якась мить і ми вже в окопах. По флангах працювали наші «дронщики» - скидами теж нагатили чимало окупантів, - розповідає офіцер.

Далі – бій в траншеях. Окупанти добре вкопалися: глибокі окопи, шляхи сполучення укріплені і мали якісні «нори». В одному з бліндажів за дверима (десь в будинках цивільних змародьорили) сховався «асвабадітель».

- Для мене, як для командира, життя хлопців - найцінніше. Тому почав перемовини з окупантом, примушував його здатися в полон. Він був в істериці, кожну хвилину змінював свої наміри, то він здається, то рускі не здаються. Нарешті вдалося знайти «вірні слова», двері відчинили і разом з ним вийшли ще троє. Ніколи не знаєш, що в них в голові, бували випадки, коли вони намагались підірвати себе гранатою і відповідно «задвухсотити» наших, тому діяти треба було не тільки швидко, а й дуже обережно. В нас і тут все вийшло, вони дали цінну інформацію про місцезнаходження своїх і про майбутні плани.

На цьому штурм не скінчився і група пішла далі. З неба десантників прикривали дрони, вони бачили повну картину і відповідно чітко координували дії групи та влучними скидами утилізували не тільки окупантів, а й склад бк.

- Ми дійшли до кінця позицій, вибили їх, втікти не вдалося жодному, ми не тільки відбили важливі позиції, а й набрали купу полонених, поповнили обмінний фонд.

Група «Сіда» постійно завдає окупантам серйозних втрат, вони виконують найзухваліші завдання, постійно ризикують життям, але мають добру і підготовку, а головне - мотивацію: перемогти окупантів та звільнити Україну!

- Я жив і працював в Києві і ніколи не бачив себе у війську. Але вже 25 лютого був у військкоматі. Хоча мав можливість отримати «бронь». Так само і мої хлопці, за власним бажанням прийшли і, повірте, нікуди не підемо поки не закінчимо свою роботу, не вибʼємо ворога з нашої землі. Ми ж «Завжди перші» і безумовно кращі, - резюмує десантник.

Разом до Перемоги! ДШВ - Завжди Перші! Слава Україні!».

Фото 25 бригады.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (13)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте