Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі чоловік знайшов на вулиці банківську картку і витратив із неї гроші: рішення суду

У Дніпрі чоловік знайшов на вулиці банківську картку і витратив із неї гроші: рішення суду

Ленінський районний суд Дніпра виніс вирок чоловіку, який використав чужу картку та упродовж дня витратив з неї понад 7 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку суду.

Як зазначено у матеріалах слідства, підозрюваний знайшов банківську карту на ж/м Парус. Замість спроби знайти її власницю, чолов’яга відправився на шопінг.

Спочатку підозрюваний перевіряв картку, роблячи покупки на суму не більш ніж 22 гривні. Однак після того, як він переконався, що може безпроблемно розраховуватися нею, відправився по продуктових магазинах.

Злочинець оплатив товари в супермаркетах “Варус”, “АТБ” і “Alcomag”. Потім відвідав кілька аптек, де витратив приблизно 600 гривень, завітав до магазину “Єва” та купив цукерок у крамниці “Ласощі”. Й нарешті відвідав місцеве кафе.

В деякі магазини підозрюваний заходив двічі, наприклад, в “Варусі” на ж/м Парус він спочатку витратив 517, а потім ще 209 гривень. Загалом прогулянка злочинця с чужою карткою по крамницях коштувала її справжній володарці 7 тисяч гривень. Вона, поки підозрюваний займався шопінгом, звернулася до поліції.

Злочинця було затримано у той же день.

Під час суду він визнав свою вину та попросив вибачення. Оскільки раніше чоловік не порушував закон та погодився відшкодувати завдані збитки, суд призначив йому рік умовно.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Taki-Tak  (05.02.24 23:47): лайфхак як відкосити від мобілізації - 1 рік умовного Відповісти | З цитатою
Cameron Crovetti  (03.02.24 16:35): Тупая пи*да прое*ла карту а потом еще бедноо мужичка обвинила 😉😉😉😉&#12 8521; Так он у тебя не крал, а нашел. Будь внимательнее значит Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті