Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
14:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні виявляють викрадені телефони

У Дніпрі патрульні виявляють викрадені телефони

28 січня під час комендантської години патрульні зупинили у Шевченківському районі для перевірки водія автомобіля Hyundai. Окрім водія в салоні авто перебував чоловік.

Під час поверхневої перевірки у пасажира патрульні виявили мобільний. Вони перевірили його. Згідно баз даних МВС, вказаний мобільний перебуває у розшуку як викрадений восени минулого року.

Наступної ночі під час перевірки водія автомобіля BMW, якого зупинили у Чечелівському районі, поліцейські перевірили мобільний кермувальника і виявилося, що він також перебуває у розшуку як викрадений восени минулого року.

В обох випадках на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка у присутності двох понятих вилучила мобільні телефони.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Своя  (30.01.24 12:05): А дочки телефон уже как лет 10 "ищут". Написали заяву следователю, отправили дополнительно смсом имей другому полисмену и тишина. Сказали можете сами пробежаться по ломбардам вокруг Островского и в центре. Мда, телефон нас там просто ждал.. Відповісти | З цитатою
тоже так хотите встрять?  (30.01.24 11:19): Покупайте гаджеты в ломбардах города, гарантия криминального происхождения товара 100%. Відповісти | З цитатою
1  (29.01.24 21:17): Так половина ломбардов завалено таким хламом.От туда нужно начинать! Відповісти | З цитатою
Дима  (29.01.24 21:05): украли телефон, ай яй яй. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті