Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Зможемо ще більше оновлювати котельні, якщо споживачі вчасно сплачуватимуть за тепло», — міськрада

|«« «« »» »»|

Оновлене насосне обладнання, встановлена сучасна автоматика, обмурування котлів, наявність потужного генератора на випадок резервного електропостачання. Все це є в одній із котелень комунального підприємства «Коменергосервіс».

Проінспектував її роботу заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик.

«У цій котельні сучасна автоматика, оновлені котли, є баки з водою, потужний генератор. Все справно працює. Тепло подається до осель дніпрян. У цілому, в рамках підготовки до опалювального сезону теплопостачальне підприємство замінило майже 3 км аварійних теплових мереж, відновило теплоізоляцію понад 3 км мереж, оновили два котли. Зможемо проводити ще більше ремонтів та оновлень, якщо дніпряни вчасно сплачуватимуть за тепло. Борг абонентів перед «Коменергосервіс» складає більше, ніж 120 млн грн. А перед КП «Теплоенерго» – взагалі понад 2 млрд грн. Тому просимо мешканців вчасно сплачувати за послугу і не накопичувати боргів», — сказав Олексій Самілик.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (01.01.24 22:29): За отопление платить необходимо, но без посредников. Есть дешёвые ресурсы ( вторичка от крупных заводов, ДТЕК. Теплую воду сливать не в реку, а использовать для отопления квартир горожан. Дешёвое отопление уменьшит долги и улучшит экологию. Но оплата без посредников. Відповісти | З цитатою
кор  (01.01.24 11:38): Сможем больше обновлять чьи то интересы!
что?
Нашли корыто (кормушку)?
Відповісти | З цитатою
Житель  (30.12.23 21:08): Эти КП работают эффективно месяца три в году и разве можно иметь директоров...замов ..помошщников . О гор.воде и не говорим ...Это сезонные организации...и их можно было ," приклеить,,," к КП другого профилю и не платить одному директору более 100 тыс...с обязанностями кочегара.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті