Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мерія Дніпра вирішила придбати автомобіль за 5 мільйонів гривень

Мерія Дніпра вирішила придбати автомобіль за 5 мільйонів гривень

У наступному році міськрада Дніпра має намір придбати автомобіль за 5 мільйонів гривень.

Про це повідомив керівник ГО «Платформа Громадський контроль» Денис Селін.

«22.11.2023 міська рада прийняла рішення 13/43, де в програму заклала 5 млн грн на 2024 рік на придбання автомобіля пересувного пункту управління міського голови. До цього там на це було передбачено 100 тисяч грн. Цю закупівлю згідно програми має проводити КП «Муніципальна варта» (структура з охорони міськради). Це КП фінансується з бюджету. В 2022 – 44 млн грн, 2023 – 49 млн грн, 2024 (план) – 55 млн грн, – написав Денис Селін. – З одного боку можна побачити, коли 51,5 млн грн міський бюджет дає на КП «Міськсвітло» і в той же час це КП проводить закупівлю на 42,4 млн грн по освітленню пл. Успенської. Інші КП типу «Муніципальної варти» проводить або планують проводити дивні закупівлі. А з іншого боку представники міськради розповідають: додаткових грошей на ЗСУ немає».
Раніше обурення багатьох городян викликав тендер про закупівлю для "Муніципальної варти" нового джипу за 2,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, 6 грудня міськрада Дніпра ухвалила бюджет на 2024 рік, виділивши на ЗСУ майже 1 млрд гривень. Сума не є остаточною і може збільшуватися залежно від доходів міської скарбниці.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Игорь  (19.12.23 23:46): Нда... Заказные комменты с "Дениской" доставляют. Один чел походу их писал...

1. Если нормальный передвижной пункт стоит 33 ляма, то что купят за 5 лямов? Очередной джип со встроенной мобилой? Положить мобилу в карман не?
2. Второй год войны заканчивается и как то обходились без передвижных пунктов для мэра. Сколько раз в год этот пункт нужен, что бы на него 5 лямов слить?

В общем все как всегда...
Война в стране, люди последнюю копейку на ЗСУ донатят... А в Днепре во время войны на дорогах резиновые самотыки ставят... Первой необходимости объекты ***.
Походу надо на эти самотыки горсовет задницами усадить, может тогда прозреют...
Відповісти | З цитатою
:)  (19.12.23 15:27): Ой, снова Дениска и снова враньё. Спасиб, Дениска, что в этот раз хоть номер решения привел.
А что там у нас в решении написано? "Приобретение автомобиля передвижного пункта городского главы для организации управления и координации действий служб гражданской защиты города в случае возникновения ситуаций (происшествий) и в особый период, А ТАКЖЕ автомобиля оперативной передвижной группы (их содержание и обслуживание)"

Итак:
- приобретается не один автомобиль, а два
- и не просто автомобили, а их содержание и обслуживание
- и не просто автомобиля, а передвижного пункта (это где куча аппаратуры, и который вообще представляет собой передвижной рабочее место)

Теперь по цене за ДВА автомобиля... Поднимите руку знает сколько стоит автомобиль передвижного пункта управления для чрезвычайных ситуаций. Я вот не знаю. А как узнать? Да просто - берем и ищем сколько стоит такой автомобиль в закупке ДСНС. А в тендере для Одессы указано, что стоит он... 33 млн. грн
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті