Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
04:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре завершился футбольный турнир памяти Вадима Тищенко

В Днепре завершился футбольный турнир памяти Вадима Тищенко

Победителем турнира неожиданно для многих стал его дебютант ФК «Мир».

Городской сайт рассказывал о старте и ходе этого турнира, посвященного легендарному игроку и тренеру ФК «Днепр» Вадиму Николаевичу Тищенко. Он трагически умер 14 декабря 2015 года на 53-м году жизни из-за внезапно оторвавшегося тромба.

В турнире стартовали 24 команды, разбитые на 6 групп. Лучшие из них продолжили борьбу по олимпийской системе с выбыванием.

В итоге в финальном матче сошлись юниорская команда СК «Днепр-1» U-19 и дебютант этого турнира ФК «Мир».

О финалистах поединка и их пути к главному матчу Ассоциация футбола Днепропетровской области рассказала:

«Наприкінці жовтня розпочався турнір памʼяті Вадима Тищенка, в якому взяли участь 24 футбольні колективи, які були поділені на 6 груп попереднього етапу. У попередньому етапі в кожній групі ігри пройшли в одне коло «кожен з кожним» для визначення місць фінального етапу.

Команди, які посіли перші, другі місця та чотири кращі третіх місць в своїх групах отримали право брати участь у фінальній частині Gold Cup, яка розпочалася з 1/8 фіналу.

Як команди дійшли до фінального матчу?

СК «Дніпро-1» U-19 посів перше місце у групі. На шляху до першого місця у перших двох матчах вони переграли команди FC «HUNTERS» (6:1) та ФК «Сухачівка» (16:0). В третьому поєдинку «Дніпряни» зіграли у нічию (2:2) з майбутнім фіналістом ФК «Мир». Молодь «Дніпра-1» зустрілась в 1/8 фіналу з командою ОФК «Новомосковськ», яку вони перемогли з рахунком 2:0. У чвертьфіналі в напруженому поєдинку «Дніпряни» перемогли «СтальДМЗ» (3:1). За крок до вирішального матчу у післяматчевих пенальті здолали «Хлібозавод 9».

ФК «Мир» є новачками турніру, які вперше беруть участь у розіграші Кубка та одразу дійшли до фіналу. В першому матчі групового турніру ФК «Мир» переміг ФК «Сухачівку» 5:1. Далі у двох матчах футболісти «Миру» зіграли унічию з командами FC «HUNTERS» (1:1) та СК «Дніпро-1» U-19 (2:2) та з другого місця вийшли до фінальної частини. У матчі 1/8 фіналу «Мир» з рахунком 4:1 здолав «Sazan». У четвертьфіналі зустрілись з «МДЮСШ U-19» і в рівній та впертій боротьбі все вирішили у серії пенальті, в якій перемогли. У півфінальному поєдинку «Мир» виборов путівку у фінал, обігравши FC «Old Guard» з рахунком 3:1.

Обидві команди гідні один одного! Зазначимо, що поєдинок за участі цих колективів вже відбувався в груповому етапі, тоді була зафіксована бойова нічия».

В итоге в напряженном финальном мачте трудную победу праздновал ФК «Мир». Он первым пропустил мяч, но смог сравнять счет еще до перерыва. А вскоре после перерыва «Мир» отличился дважды подряд, предрешив исход игры. Матч так и завершился – 3:1 в пользу ФК «Мир», который в год дебюта сразу стал победителем турнира.

Сюжет тележурналиста Анатолия Шинкаренко о финальной игре:



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте