Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі перевірили роботу оновленого відділення з надання послуг безхатнім особам

|«« «« »» »»|

У Дніпрі працює відділення надання послуг бездомним особам Міського центру соціальної допомоги. Нещодавно там зробили ремонт.

У закладі облаштований і Пункт незламності. Як там все функціонує, перевірив заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики міськради Едуард Підлубний.

«У самому закладі оновлені кімнати, коридори, вбиральні. Замінили систему освітлення на більш економну (LED-світильники). Є нові системи вентиляції в душових кімнатах», – показує директор Дніпровського міського центру соціальної допомоги Максим Єрьоменко.

Задоволена умовами відвідувачка центру Ольга Ковалик: «Тут дуже тепло, умови для проживання комфортні». Ще у Міському центрі соціальної допомоги на зимовий період організували пункт обігріву.

«Послугами пункту можуть скористатися мешканці та гості міста, які опинились у складних обставинах. У пункті можна перебувати до 3-х годин, випити гарячого чаю, скористатись ванною кімнатою та банком одягу з теплими речами. За потреби, у пункті можна лишитись й на ніч», — уточнює Максим Єрьоменко.
Пункт незламності у центрі розрахований на 15 осіб. Там є подовжувачі, обігрівачі, зарядні станції, ліхтарики, аптечка й місця перепочинку.
«Сьогодні перевірив відділення з надання послуг бездомним особам та пункт незламності. Тут цьогоріч модернізовано систему опалення – встановили систему опалення за допомогою електричного котла замість опалення електроконвекторами. Це дуже зручно та економно. У відділенні дійсно тепліше та затишніше. Їдальня центру безкоштовно забезпечує гарячими обідами. Пункт незламності тут обладнаний усім необхідним для перебування людей під час можливих тривалих відключень електроенергії. Є генератор, запаси води тощо. Перевіркою задоволений», — підсумував заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Едуард Підлубний.
Довідка. У приміщеннях закладів соціального захисту працюють Пункти незламності за такими адресами:

- Відділення з надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, вул. Лоцманська, 22-А;

- Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра», вул. Тополина, 33;

- Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми», вул. Яскрава, 41;

- Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок», вул. Янтарна, 45;

- Дніпровський міський терцентр у Шевченківському районі, вул. Панікахи, 95;

- Дніпровський міський терцентр в Індустріальному районі, вул. Осіння, 11-Б.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (09.12.23 18:06): В лучших традициях совка-показуха .там бомжи не ночуют.всё новенькое.для картинок. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті