Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські затримали жителя Дніпропетровщини за замах на вбивство односельчанина

Поліцейські затримали жителя Дніпропетровщини за замах на вбивство односельчанина

Через боргові зобов’язання нападник ледь не вбив потерпілого.

Злочин стався 20 листопада близько 3-ї години ночі на одній із вулиць с. Васильківка-на-Дніпрі Синельниківського району.

Виїздом на місце події правоохоронці Синельниківського районного управління поліції встановили, що під час конфлікту 28-річний мешканець села наніс три ножових поранення своєму знайомому.

Знаряддя злочину правоохоронці вилучили. Нападника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції Синельниківщини під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. За замах на вбивство законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідчі дії тривають.

Gorod.dp.ua на Facebook.


мда  (21.11.23 14:29): И каким образом "знакомый" выжил после 3 ножевых ранений не самым коротким ножом? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті