Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Хотел повысить потенцию: на Днепропетровщине мужчина отравился чаем из мухоморов

Хотел повысить потенцию: на Днепропетровщине  мужчина отравился чаем из мухоморов

У лісах життю та здоров'ю людей загрожують міни, а також осінні дари, які часто бувають отруйними.

З початку року до медичних закладів Дніпропетровщини звернулося 6 пацієнтів із симптомами отруєння грибами, повідомила головна спеціалістка ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області Маргарита Малишева.

«Один із останніх випадків стався минулого тижня. Мешканець міста Тернівка Павлоградського району отруївся власноруч приготованим чаєм із сухих мухоморів. За його словами, напій вживав з лікувальною метою, а саме з метою підвищення потенції. Народна медицина закінчилася для чоловіка гострим отруєнням та госпіталізацією», – розповіла вона.

Фахівець Держпродспоживслужби рекомендує не збирати дикорослі гриби, отруєння ними є найважчими серед усіх харчових отруєнь.

Крім небезпеки отруїтися осінніми дарами лісу, для затятих грибників існує загроза натрапити на міну.

Так, 34 мешканці регіону постраждали від вибухонебезпечних предметів з початку повномасштабної війни, з них 14 загинули.

«З початку повномасштабного вторгнення підрозділами ДСНС у Дніпропетровській області вилучено та знешкоджено близько 7 500 вибухонебезпечних предметів, у 2023 році – 1 200. Втрат серед особового складу немає, але, на жаль, серед постраждалих – громадяни. 34 мешканці Дніпропетровщини стали жертвами мін, з них 12 дорослих та 2 дітей загинули», – розповіли начальник відділу піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Андрій Моторя.
Через мінну небезпеку заборона на відвідування лісів стосується 14 областей: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Черкаської та Чернігівської.

На Дніпропетровщині найбільш небезпечні території, що межують з лінією фронту, – це Апостолівська та Зеленодольська громади Криворізького району, Нікопольська, Мирівська, Марганецька та Червоногригорівська громади Нікопольського району, Покровська та Великомихайлівська громади Синельниківського району.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (09.11.23 14:38): Истинную опасность представляют не мины и не грибы. Истинную опасность представляют дураки. Особенно когда дураков существенно больше 50%, они голосуют за себе подобных и получаем что получаем.
Но а потенцией у мужика что? Помогли мухоморы или мало съел - нужно больше?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті