Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Чечелівському районі Дніпра прорвало водопровід

У Чечелівському районі Дніпра прорвало водопровід

У Чечелівському районі Дніпра сталася аварія на водопроводі. Місцеві мешканці зробили заявку на гарячу лінію міської ради.

Співробітники КП “Дніпроводоканал” з’ясували, що зламалася запірна арматура. Термін її експлуатації закінчився, заміна була вкрай необхідна. На місці бригада комунальників проаналізувала причину поломки, розібрала арматуру та замінила всі старі деталі на нові і сучасні.

“Водопостачання не перекривали, в нас працює 3 одиниці спецтехніки на даній адресі, одна бригада КП “Дніпроводоканал”. Роботи планують завершити до кінця робочого дня, а то і раніше”, - прокоментував представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Як проходили ремонтні роботи – дивіться у відео «Дніпро Оперативний»:

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (09.11.23 09:55): Все как всегда. Срок службы запорной арматуры закончился, ее давно нужно было заменить на новую, но комунальщики дождались пока она окончательно не сломалась и только тогда решили уделить ей внимание. С совком борются, улицы переименовывают, а привычки и пофигизм тех времен как был, так и остался в людях. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті