Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Офіційний шлюб VS цивільний: що в Дніпрі думають про узаконювання стосунків

Офіційний шлюб VS цивільний: що в Дніпрі думають про узаконювання стосунків
ілюстративне фото з відкритих джерел

Рано чи пізно перед кожною парою постає питання – реєструвати їм офіційно свої стосунки чи ні. В результаті одні починають підготовку до весільної церемонії, а інші залишаються при думці, що головне – це почуття, а штамп у паспорті вважають бюрократичною формальністю.

Журналісти «Наше Місто» дізнались у дніпрян їхню думку з цього приводу.

Мешканка Дніпра Сніжана каже, що не схвалює цивільні шлюби.

«Коли обов’язки законодавчо закріплені, воно надійніше».

Натомість її супутник Анатолій іншої думки.

«А я вже розведений, мені не потрібно це. Мені краще цивільний шлюб».

Пані Ірина нормально ставиться до цивільних шлюбів.

«Я вважаю, що той запис не впливає на міцність стосунків. Раніше, коли була молодшою, я вважала не так. Можливо це потрібно, коли люди беруть шлюб і мають різне матеріальне становище. Тоді є зацікавленість жінки або чоловіка щоб шлюб зареєструвати».

Ліза вважає, що головне у стосунках – це почуття між партнерами.

«Для мене немає різниці, розписуватись чи ні. Головне, щоб було кохання. Бо кохання переможе».

Повне опитування дивіться у нашому відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (11.10.23 08:59): Ну конечно,можно сколько угодно лалалы про свободу выбора и чувства).но жизнь вносит свои коррективы.материальная жизнь.когда документы оформлены-проще решать вопросы.а вопросы-появляются.выбор у каждого свой.особенно,когда в ситуацию попадают третьи лица(дети,внуки,родня). Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
обыватель  (11.10.23 08:31): Лишь бы выбор в принципе существовал и обоюдное согласие на этот вопрос в паре, а там пусть каждый сам решает, как ему (и ей) удобнее.
Не понимаю категоричности в этом по отношению к другим (чужим) парам, это их собственное дело.
Відповісти | З цитатою
мда...  (10.10.23 21:27): Налицо деградация представления об отношениях.

Тем, кто рассматривает брак как элемент отношений, - для них действительно это лишь элемент, отсутствие которого особо ни на что не влияет.
А для тех, кто удерживает вторую половинку только тем, что с возрастом прийдет в негодность, а также для тех, кто пытается поиметь что-либо с брака, - да, таким в обязательном порядке нужна бумажка, чтобы держать и доить. Прямо как бумага на покупку раба

А вообще нужно приходить к цивилизованной практике подписания брачных контрактов. Это сразу выведет на чистую воду тех, кто в брак вступают ради наживы
Відповісти | З цитатою
Игорь  (10.10.23 19:57): По любому нужно регистрировать, случаи то в жизни разные бывают, особенно во время войны. Например, в одной знакомой убили гражданского мужа, а у них ребенок. Доказать, что она имеет право на выплаты очень сложно и не всегда реально, особенно, если на них еще претендует бывшая жена или родители. Или другой случай: умер у другой знакомой гражданский муж (еще до войны), приехали его родственники и забрали у нее квартиру, которая была оформлена на ее мужа, так и не смогла ничего доказать. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті