Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
22:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пластуны Днепра открыли новый год

|«« «« »» »»|

Начало нового сезона организации «Пласт. Днепр» сопровождалось проведением благотворительной ярмарки, на которой на нужды наших военных было собрано почти 20 тысяч гривен.

Напомним, что Пласт – это скаутская организация, которая объединяет активную и патриотичную молодежь возрастом до 18 лет.

Организация «Пласт. Днепр» начала новый сезон активностей и занятий, рассказав об этом следующее:

«Відкриття пластового року (ВПР) в Дніпрі - подія, наповнена синергією співпраці, довгоочікуваних зустрічей, відчуттям старту і впевненості в Перемозі.

Урочистість відбулася на локації "Ноосцена". На кілька годин парк Гагаріна заполонили сміх новацтва, метушня юнацтва, гамір батьків та гостей свята.

Нас радо зустрічав Ботсад ДНУ цікавою екскурсією по території. Вкотре дякуємо директору Кабару Анатолію Миколайовичу за співпрацю і сподіваємося, що вона буде плідною й надалі.

А який же пластовий захід без ігор?

Були й ігри. Для юнацтва розвагу підготував друг нашої станиці Максим Потапчук.

На молодше новацтво чекала локація від Дніпропетровського національного історичного музею імені Яворницького та чудова лялькова вистава від відділу музею Літературне Придніпров’я

Втім, чи не найбільше цей день запам'ятається благодійним ярмарком. Нашою метою був збір коштів на аптечки військовим. Для цього батьки напекли різних смаколиків, а новацтво та юнацтво з їхніми виховницями приготували чимало чарівних дрібничок із фетру, воску, бісеру, парафіну й епоксидної смоли. Усе це допомогло нам назбирати 18 205 грн.

Окрім ярмарку, ми встигли зробити ще дві важливих добрих справи: почистили арт-об'єкт "Бронежилет" та зібрали книжки для бібліотек із деокупованих територій.

Тепер весь Дніпро знає, що пластуни мають золоті руки й багато талантів.

Самозарадні юнаки і юначки вправно розставили намет і розвісили банери з фотозвітом, впізнаючи на них себе і знову згадуючи теплі ватри під зоряним небом та весь той чар пластування, який пережили за минулий рік.

Упродовж відкриття над головами літав FPV-дрон, пілотом якого був харківський пластун, а нині - мешканець Дніпра і друг нашої станиці. Дякуємо за демонстрацію можливостей цих безпілотників, адже тепер нам ще краще зрозуміло, чому вони такі важливі на фронті.

Дружнє рукостискання з теплою іскрою завершило свято відкриття пластового року і розпочало новий відлік Великої Гри в Дніпрі.

Віримо у Перемогу!

Виховуємо гідне майбутнє нашої країни».

Фото «Пласт. Днепр».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (05.10.23 06:27): Пластуны? Капец! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте