Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
12:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский музей «Машины времени» пополнился редким старинным мотоциклом

|«« «« »» »»|

Несмотря на Большую войну и связанные с ней проблемы, этот музей продолжает работать, пополняться необычными экспонатами и реализует интересные проекты.

Очередным пополнением фонда музея стал мотоцикл редкой марки, который был выпущен ровно 70 лет назад!

Об этом экспонате директор музея «Машины времени» Михаил Прудников рассказал:

«Колекція музею «Машини Часу» поповнилась мотоциклом М1А 1953 року.

Раніше він належав Крилову Петру Івановичу, жителю Лоц-Кам’янки. З розповіді сина Миколи, спочатку на М1А, а пізніше на «Верховині» з потужним серцем, його батько їздив на роботу до аеропорту, він там працював механіком, пізніше обіцяв надати фотографії.

Дуже цікаво та символічно, що це трапилось напередодні «Зустрічі - авто-мото Пробігу» присвяченої 90 річчю Л.Н.Литвинчука.

Саме на такому мотоциклі Леонід Несторович починав свою спортивну кар’єру та приймав участь у агітаційних пробігах. За його спогадами їхав він стоячи, оскільки задньої підвіски на цих мотоциклах не передбачалось.

Ми мріяли за 10 днів до Зустрічі-пробігу поставити на хід мотоцикл М1А, але вердикт фахівця по ретротехниці А. Бражко був такий: «Роботи дуже багато, зробимо взимку!».

Але ми все одно порадуємо ювіляра, на Зустріч-пробіг А. Бражко приїде на ретро мотоциклі ІЖ-49, 1954 р/в.

Як ви бачите на фотографії М1А без двигуна, оскільки його встановили на «Верховину», яка після цього могла «літати». Сподіваюсь у найближчі вихідні Ілля Мягков її оживить».

А мы напомним, что 30 сентября этот музей проводит авторетропробег, посвященный 90-летию ветерана автомобильного и мотоциклетного спорта Днепра Леонида Нестеровича Литвинчука. Сбор – в 12 часов на Фестивальном причале!

Фото – музей «Машины времени»

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте