Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на 6% збільшилась кількість порушень щодо зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів

У Дніпрі на 6% збільшилась кількість порушень щодо зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів

У Дніпрі за серпень 2023 року було зафіксовано 17 126 порушень правил дорожнього руху щодо зупинки, стоянки транспортних засобів та паркування. У порівнянні з липнем їхня кількість збільшилась на 1 013 (у липні – 16 113 штрафів).


«Це пов’язано зі збільшенням кількості скарг містян на неправильне паркування у дворах. А відтак – і посиленням контролю за дотриманням правил паркування на дворових територіях. Інспектори виявляють залишені авто на пішохідних доріжках, тротуарах, клумбах, дитячих майданчиках, газонах. На порушників накладають адміністративні стягнення у вигляді штрафів.

Повідомити про порушення правил паркування можна на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37. Або надіслати звернення на електронну пошту: [email protected]», – прокоментувала під час брифінгу 5 вересня заступниця начальника відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням Наталія Довгопола.

Вона також додала: «За серпень до бюджету міста від сплати штрафів за неправильне паркування надійшло 4 млн 724 тис. грн».

За серпень у Дніпрі за злісні порушення правил паркування на спеціальні майданчики було евакуйовано 538 транспортних засобів (у липні— 440).


«Також за минулий місяць наше підприємство опрацювало 59 звернень громадян щодо облаштування паркувальних майданчиків, перевірки законності ведення діяльності на майданчиках для паркування, демонтажу незаконно встановлених пристроїв. У ході опрацювання було виписано 14 приписів щодо усунення порушень та демонтовано 22 незаконно встановлені технічні пристрої. Йдеться про різні обмежувачі руху, замки, стовпчики. До кінця року планується встановити 90 нових антипаркувальних стовпчиків для безпеки містян та дотримання правил паркування», – додав начальник виробничого-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Андрій Осипов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


☀️  (08.09.23 12:45): А Осипов правила пусть учит , как и где можно парковаться тротуары , повороты и так далее , а не столбики ставит, чм@ Відповісти | З цитатою
&₽#  (08.09.23 12:41): Потому что отрисовали всё и знаков добавили кучу. Стать вообще негде. Вот причина. Всё Боря не нажрётся.
Вот причина. Точнее следствие той причины , с отрисовкой и знаками.
Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (06.09.23 08:22): А вот было б любопытно увидеть эти жалобы))) Відповісти | З цитатою
Гость  (05.09.23 22:29): Где вы ее взяли в ночнушке? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті