Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Директор «СК «Дніпро-1» розкрив секрети та найближчі плани команди

Директор «СК «Дніпро-1» розкрив секрети та найближчі плани команди

Комерційний директор спортклубу В'ячеслав Фрідман відверто розповів про проблеми, пов'язані з пошуками нового головного тренера, збитки клубу через виліт з єврокубків та тривоги, пов'язані з поверненням команди до Дніпра.

«Дніпро-1» встановив унікальний антирекорд, який неможливо перевершити. Протягом одного сезону команда почергово вилетіла із трьох єврокубків, через що вже втратила близько 5 мільйонів євро.

Команду готовий був очолити іспанський тренер Гонсало Гарсія, але все змінилося після прильоту ворожої ракети до дніпровського автовокзалу.

Вилетівши з єврокубків, команда повертається до Дніпра, де й далі проводитиме ігри чемпіонату та Кубка країни. Але багато гравців цього бояться.

Про це та багато іншого журналісти сайту «Український футбол» Олександру Петрову відверто розповів комерційний директор СК «Дніпро-1» В'ячеслав Фрідман:

«– В’ячеславе Євгеновичу, Дніпро-1 остаточно поховав надії пробитися до групового раунду третього за рангом європейського турніру й сезон 2023/24 проведе в суто внутрішніх змаганнях. Засмучені? Яка зараз ситуація усередині команди?

– Буду відвертим: на сьогоднішній день ‒ погана. Ми не очікували, що не зможемо пройти таку команду, як Спартак (Трнава). Розуміли, що залишилися без тренера, але, незважаючи на цю обставину, всі були налаштовані по-бойовому. Хотіли пройти далі – пробитися у груповий турнір Ліги конференцій і заробити гроші на сезон. 

– Якої суми не дорахувалась команда, припинивши участь у єврокубках? 

– У Лізі конференцій, з урахуванням бонусів за перемоги, тощо, ‒ близько 5 мільйонів євро. Це я говорю на підставі досвіду минулої участі команди у подібному турнірі. 

– Яка основна причина відмови Гонсало Гарсії та його тренерського штабу? 

– Просто всі ці люди злякалися їхати сюди. Нещодавні прильоти у Дніпрі, що зруйнували автовокзал, усе перекреслили. До цього в СБУ припав удар – це центр міста. Весь світ занурений в Інтернет, люди дивляться телевізор, читають газети. Усі все бачать і про все знають. Гарсія вагався, розмірковував – туди, сюди… Саме в цей час стався приліт ракети, що стало визначальним у прийнятті їм рішення.

– Де далі базуватиметься СК Дніпро-1? 

– Після гри з ЛНЗ команда повертається до Дніпра. Будемо базуватися у рідному місті, проводити ігри чемпіонату і Кубку на Дніпро-Арені. Футболісти, звичайно, нервують. Непроста ситуація. 

– А як легіонери, їдуть з командою до Дніпра? 

– Бразильці всі їдуть. Бланко – вагається, переживає, навіть більше не від того, що щось прилетить, а з особистих питань. У нього сім’я живе в Барселоні, і якщо у нас, наприклад, буде кілька днів вихідних, як йому добиратися до Іспанії? 

Є і наші українські хлопці, які родом не з Дніпра, ‒ вони теж дуже хвилюються і нервують, я не буду їхніх прозвищ називати. Місцеві хлопці ‒ їм простіше, вони знають ситуацію у місті, проте нервують і вони. Прижилися усі вже в Ужгороді, а зараз треба переїжджати. 

Загалом непроста ситуація. Та й тренера команда поки що немає. За ці дні будемо щось вирішувати. Можливо, курс візьмемо на український вектор. Може, тимчасово запросимо якогось тренера. Подивимось. 

– Ви сказали, що можете обрати український вектор. Тоді таке питання. Чи розглядаєте ви варіант повернення в Дніпро-1 Дмитра Михайленка? 

– Ми розглядаємо усі варіанти. Михайленко – наш, дніпровський. Але він сидить то на Кіпрі, то… Давайте так казати: Михайленко розглядається серед кількох кандидатів.

– А Скрипник? 

– У Скрипника, Григорчука чинні контракти зі своїми клубами. Ну, якщо я зараз скажу вам, що Скрипника, наприклад, в Дніпрі не буде, а він з’явиться? Звідки я знаю? Щось будемо думати, вирішувати. 

– Якщо Йовічевич припинить роботу в Саудівській Аравії, чи не розглядаєте варіант його повернення? 

– Ні. Якщо людина одного разу зрадила, навіщо її знову запрошувати? У нас із Йовічевичем погані взаємини. Ми з ним судимось».

Повну версію інтерв'ю можна прочитати за цим посиланням.

Фото – Український футбол. 




Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (04.09.23 13:46): Пора закрывать этот проект. Не годится ИВК во владельцы футбольных клубов. Один "Днепр" угробил, второй - толком и не создал.
Лучше пусть продолжает афёры в банковской сфере. У него это получается лучше.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті