Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські пасажири тепер можуть відстежити транспорт із кондиціонерами

Дніпровські пасажири тепер можуть відстежити транспорт із кондиціонерами

У Дніпрі запустили спеціальний мобільний додаток D-transport, який дозволяє відстежувати автобуси та тролейбуси з кондиціонерами.

Про запуск нового додатка повідомили у Департаменті транспорту та інфраструктури  Дніпровської міськради:

«Зі сніжинкою спека не завадить!

Відтепер у додатку D-transport можна відстежувати громадський транспорт, у салоні якого є кондиціонер. Аби скористатися новою функцією, натисніть на зображення сніжинки праворуч.

Функція працює з усіма тролейбусами та автобусами міста.

Диспетчери постійно корегують інформацію щодо обладнаного кондиціонерами транспорту, тож у D-transport ви завжди бачите найактуальнішу інформацію».

Все б чудово, але сьогодні настала осінь, і спека скоро піде на спад. 

Новинка викликала б набагато більше захоплення серед пасажирів міста, якби її ввели на початку літа або хоча б у розпал спеки.



Gorod.dp.ua на Facebook.


пассажир  (01.09.23 12:44): Вы тут пишите всякую ересь. Какие кондиционеры 1 сентября. Вчера ехал в троллейбусе 2542 котрый лет 5 назад был новый , так в нем кроме кондиционера ни чего рабочего нет. Ведро с болтами одним словом. Когда спускался по брусчатке Яворницкого думал что развалится , пробои в ходовой , не рабочие амортизаторы , хотя спускался со скоростью пешехода , наверно водитель быстрей ехать боялся , дверям надо помогать в ручную , перегородка кабины живет своей жизнью , дверь кабины болтается , грохот как в кузове трактора все загаженое , следы от скотча на стеклах , пока до поля доехали троллейбус раз пять перезагружался , а вы тут про кондиционеры поете. Такое впечатление что на троллейбусах работают одни наездники а не водители. Посмотрите на вольвы на 101 так им лет 15 и состояние намного лучше. И не надо говорить что это троллейбусы такие это такое обслуживание и отношение к городскому имуществу наверное еще и в крелите. Интересно что будет раньше троллейбус спишут или кредит погасят? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ага,  (01.09.23 10:52): ждем данное обновление на eway... Відповісти | З цитатою
1  (01.09.23 10:44): Очень актуально ,когда жара позади!всё,как в Украине.Там ещё много не заасфальтированых дорог,в декабре можно начинать...не благодарите! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті