Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжуються перевірки укриттів

|«« «« »» »»|

У закладі культури чергова перевірила виконання доручення міського голови щодо облаштування тимчасових укриттів у місті та підтримання їх у належному стані.

м Ірина Максименко переконалась – у сховищі КЗК «Арттериторія» (вул. Липова, 12) є все необхідне для перебування людей під час повітряної тривоги.

«Укриття має 2 виходи, генератори, місця для сидіння. Також приміщення забезпечене електроживленням, штучним та аварійним освітленням, системами водопроводу та біотуалетами, а також системою вентиляції. Сховатись під час тривоги тут зможуть до 50 осіб. Є запаси води (як питної, так і технічної), аптечка, шанцевий інструмент, вогнегасники. Доступ до укриття – цілодобовий», – підсумувала начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики ДМР Ірина Максименко.

По всьому Дніпру облаштовано 219 найпростіших укриттів комунальної форми власності. Усі мають акти про придатність для використання. На балансі міста перебуває всього 191 укриття. 58 модульних споруд різного типу встановлені у місцях скупчення людей та на об'єктах критичної інфраструктури.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ГОРОЖАНИН  (23.08.23 14:41): Пр. Гагарина 131, под 2 секцией дома, по паспорту обьекта было "Бомбоубежище" а сейчас там фитнес клуб ! с начала войны никто не вспомнил об этом факте !!! Відповісти | З цитатою
Павел  (23.08.23 14:34): А тех кто не справился уволить. Например Лысенко. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті