Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Драміком відкрив 97-й театральний сезон і розповів про найближчі плани

|«« «« »» »»|

Дніпровський академічний театр драми та комедії одним із перших у нашій області розпочав новий театральний сезон.

Відкриття нового, 97-го театрального сезону у Драмікомі ознаменувалося показом двох прем'єр минулого сезону – драматичної історії «Кассандра» та комедії «Академія сміху».

А слідом за цим відбулися загальні збори колективу театру, на яких було підбито підсумки минулого сезону та намічено завдання на новий.

Про це у Драмікомі  розповіли:

«Любі наші глядачі!

В театрі ДРАМіКОМ, розпочався 97 театральний сезон. Відкриття відбулося показом двох прем’єр минулого театрального сезону: рокована історія «КАССАНДРА» та комедія «АКАДЕМІЯ СМІХУ»!

Ми раді були зустріти у глядацькій залі багато наших старих друзів і тих, хто нещодавно доєднався до нашої театральної родини.

Творча команда театру ДРАМіКОМ у цьому сезоні готує для вас нові й цікаві події. Кожна з них стане незабутньою для вас.

Вже зараз йде активна робота над 13 епізодами про кохання, які отримали назву «Люче і Фелікс».

На майданчику арт-кафе «АВТОГРАФ» актори працюють над читками нових п’єс. А в недалекому майбутньому, на вас чекає цікава зустрічі з новими героями нашого "кабаре-шоу".

А до Новорічних свят, ми подаруємо вам казкову історію від Чарльза Дікенса.

А ще відбулися загальні збори колективу театру ДРАМіКОМ. Обговорювали творчу роботу в минулому сезоні та плани на майбутній.

За результатами виконаної роботи, можна впевнено підсумувати: 96-й театральний сезон подарував нам 8 нових вистав та 3 міжнародні події.

Театр ДРАМіКОМ першим презентував Україну на мистецькому рівні, за всю історію існування Республіки Косово на фестивалі Prizrenfest, виставою «Майдан Інферно».

Також європейському глядачеві було показано виставу «Шлюбний сезон» в рамках фестивалю "Wschód-Zachód" у місті Кракові(Польща).

А розпочали ми минулий театральний сезон відвідавши театральний фестиваль у місті Ясси (Румунія).

Отже, ми впевнено рухаємося вперед і вже маємо багато цікавих новинок для вас у цьому, 97-му театральному сезоні. Слідкуйте за нашими оголошеннями і не пропускайте наші події.

Також на зборах було піднято важливе питання безбар’єрності театру, зокрема створення комфортних умов для осіб з обмеженими можливостями. Це питання важливе для нас, бо мистецтво не повинно мати обмежень і бути надбанням для кожного.

Ми безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям за можливість творити український театр і дарувати мистецтво усім вам».

Фото – Драміком. 

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті