Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дитячо-юнацька школа отримала нове приміщення у ЖК у центрі Дніпра

Дитячо-юнацька школа отримала нове приміщення у ЖК у центрі Дніпра

У Дніпрі дитячо-юнацька школа № 2 отримала нове приміщення в одній із новобудов.

Його подарував приватний забудовник. Річ у тім, що проєкт будівлі передбачав її використання як об’єкта соціальної інфраструктури, тож врешті було вирішено, що приміщення отримає дитячо-юнацька школа.

«Коли будівництво було завершено, забудовник звернувся до міськради щодо прийняття в комунальну власність нежитлового приміщення. Рішення про згоду на прийняття приміщення № 103 по вул. Ламаній, буд. 18 було прийнято. 11 липня воно було офіційно подаровано міськраді», — розповіла робітниця міськради Марина Риженко.

У новому приміщенні планують проводити тренування зі стрибків на батуті та спортивні змагання.

«Ми дуже вдячні міській владі та приватному забудовнику за те, що надають школі нове приміщення. В ньому буде розташована батутна зала та адміністрація. Думаю, після ремонту спортивна зала буде сучасною, комфортною, в міру компактною», — ділиться директор ДЮСШ № 2 Сергій Теодорович.
Загальна площа переданого приміщення 342,7 кв м. Перед тим, як сюди прийдуть тренуватися, його відремонтують, зазначив Олександр Осипов, начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради:
«Зараз ми шукаємо інвесторів, які готові допомогти з реконструкцією та ремонтом цього приміщення. Також триває розробка проєкту згідно з побажаннями спортивної школи, тренерів, які будуть тут працювати. Це буде сучасний та комфортний спортивний зал».







Gorod.dp.ua на Facebook.


Геннадий Олегович  (04.08.23 14:02): Лёгким движением руки и 400 квадратных метров ложатся плечи городского бюджета. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті