Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
12:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завершується реконструкція ще одного ЦНАПу

У Дніпрі завершується реконструкція ще одного ЦНАПу

Ще два роки тому на лівобережжі Дніпра почали облаштовувати центр з надання адміністративних послуг. Та через повномасштабну війну темпи реконструкції сповільнились, але не зупинилися.

Підрядники виконали понад 85% запланованого. Майже на фініші оздоблення всередині будівлі. Враховані потреби людей з інвалідністю. Хід робіт 1 серпня перевірив голова Дніпропетровщини Сергій Лисак.

Це буде простір, де відвідувачі зможуть отримувати якісні державні сервіси. Відкритий до клієнтів у прямому й переносному значенні.

На перших двох поверхах прийматимуть адміністратори. Замість окремих кімнат – великий open space.

Головне, що це розвантажить інші ЦНАПи. Адже попит на їх послуги зараз величезний. Бо приймають оборонців, які повернулися з фронту та мешканців з "гарячих" областей. Допомагають й тим, чиє майно пошкодив ворог.







Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (02.08.23 13:33): А хіба влітку 2021 р. вже була війна? Чи там стільки нужно було "відмити" грошей, що до війни не встигли? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті