Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі завершили один із 4 проектів з водопостачання

У Кривому Розі завершили один із 4 проектів з водопостачання

Півмільйона мешканців Криворізького району не залишаться в середині серпня без води і зможуть дочекатися закінчення будівництва магістрального водогону.

Криворізький міськводоканал заживив Південне водосховище з КРЕССівського. Вода пішла з першої труби. Запуск був важким, зайняв дві доби. Без проектної документації (це зайняло б три місяці), з гідравлічними розрахунками "на коліні", але вода пішла, повідомив голова Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Це ще не перемога. Заощаджувати воду ми будемо ще кілька місяців, але в середині серпня для п'ятисот тисяч людей вода не зникне і "Південне" не висохне" - написав він.

Проект реалізовано без залучення підрядників трудовим колективом Міськводоканалу Кривого Рогу за гроші самого підприємства, обласного та міського бюджетів.

Нагадаємо, що у Кривому Розі розробили 4 проекти із забезпечення мешканців водою.

Передбачається, що обсяг води КРЕССівського водосховища дозволить закрити до 70% потреби у воді для Криворізької агломерації терміном на три місяці (потім вода закінчиться). Це дозволить дочекатися закінчення будівництва магістрального водогону, який повністю вирішить проблему з водопостачанням Криворіжжя.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


івар  (23.07.23 01:14): А КРЕССовское водохранилище -это где? У Вилкула про КРЭСовское написано... Відповісти | З цитатою
ого!  (22.07.23 23:02): был один проект, теперь уже четыре... финансирование ж, как положено, - на каждый из проектов выделяется? Сколько там было на первый? 1.5 миллиарда? На остальные три, надеюсь, не меньше? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті