Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комфортно та доступно - дніпряни оцінили хід робіт на бульварі Слави

|«« «« »» »»|

Дніпро продовжує комплексно ремонтувати вулиці міста. Наразі оновлюють бульвар Слави між просп. Героїв та вул. Набережної Перемоги.

Суцільні ями, вибоїни на тротуарах та на дорозі. З проханням відремонтувати бульвар Слави до міського голови Бориса Філатова звернулися місцеві мешканці. Отже, мер надав доручення - якнайшвидше виконати прохання місцевих.

«Тут неможливо було ні ходити, ні їздити. Тож ми звернулись до міської влади з проханням відремонтувати нам пішохідну та проїжджу частину. Наше прохання було почуте. І я бачу, що роботи ведуться дуже швидко, якісно та акуратно. І скажу чесно, що ми були у культурному шоці, коли побачили, у який стан приводять наш бульвар. Його сміливо можна назвати візитівкою нашого міста. І додам, що такі роботи відображають, що наше місто живе, та в ньому роблять все для комфорту людей», - каже місцева мешканка Галина Мороз.

Наразі комунальники завершують ремонтувати тротуарну частину.

«На тротуарі ми зняли старе покриття та улаштували пішохідну зону з нової тротуарної плитки. Вона включає елементи тактильної плитки. Улаштовано велодоріжку, якої до цього тут не було. Наразі ми приступили до нового етапу - асфальтування проїжджої частини.

Сьогодні роботи виконують на площі близько 3 тис. кв. м з 15 тис. кв. м запланованих. Роботи дуже кропіткі, особливо на тротуарній частині, бо кожен клаптик там вкладається вручну. Тож ми тут вже працюємо кілька місяців, а завершити плануємо приблизно за місяць», - коментує начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов.

Паралельно з ремонтом тротуару на бульварі Слави працюють і фахівці КП «Гідроспоруди». Вони ремонтують дощоприймачі, аби покращити водовідведення.

«На цій вулиці зливова каналізація була в різному стані: частина була аварійна, а частину не ремонтували з моменту будівництва. Якусь частину змогли відремонтувати торік. В цілому всі дощоприймачі ми відремонтували та привели до ладу, а це 48 штук. На них ми замінили решітки на антивандальні. Наразі наша бригада працює на іншій стороні бульвару, аби і там підготувати всі дощоприймачі до асфальтування» - зазначив заступник начальника КП «УРЕА» ДМР Михайло Ступак.

Бульвар Слави - це друга подібна локація цього року, де триває такий комплексний ремонт тротуарів та доріг. За дорученням мера на подібні комплексні ремонти виділено з міського бюджету 635 млн грн. Це на ремонти як автошляхів, так і внутрішньоквартальних доріг. Обсяги робіт - близько 420 тис. кв. м.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Игорь  (19.07.23 11:14): Эх, кто бы сделал велодорожки и качественный ремонт внутриквартальный проездов на проспекте Калнышевского (Косиора)... Відповісти | З цитатою
аrnold  (19.07.23 09:45): Почему на Набережной с одной стороны сделали красивый тротуар, а через дорогу возле домов нет? Получается ремонт до конца не сделан. От круга по Космичечкой вообще завал. Показуха нужна была.4934 Відповісти | З цитатою
Песок  (19.07.23 07:43): Зачем мыть посуду весной? При жаре желаний больше. Вареный картофель вырвался в лидеры Відповісти | З цитатою
Житель бульвара.  (19.07.23 05:38): А бульвар РУБИНОВЫЙ вы когда будите делать. Каждый год обещаете что сделаете и так уже 10 лет. Одни обещания. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті