Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі складають реєстр проблемних доріг

У Дніпрі складають реєстр проблемних доріг
Ілюстративне фото.

Таких доріг дуже багато в місті.

Тим часом ремонт їх було повністю заблоковано Кабінетом Міністрів України минулого року (постанова 590), і лише цього року до постанови внесено зміни, які дозволяють робити хоча б поточний ремонт доріг.

Капітальний ремонт, як і раніше, залишається заблокованим.

Проте зараз Громадська Рада Дніпра складає список доріг, про які заявляють городяни. Враховуються не лише дороги, а й тротуари, внутрішньоквартальні та внутрішньодворові дороги, території дворів. Враховуються і вулиці, де не було дорог взагалі, де були насипні дороги і так далі.

Всі побажання людей приймаються, складаються списки та розносяться по роках для того, щоб встановити черговість у цьому питанні, щоб дороги ремонтувалися не лише в центрі міста та магістральні, а й дороги на околицях, у приватному секторі тощо.

"Усі ці роботи виконуватимуться, але треба запастися терпінням. Ресурс міста обмежений, у цьому ніхто нам не допомагає, і зараз пріоритетом залишається допомога нашим військовим", - коментує голова Громадської Ради Дніпра Геннадій Корбан.

Тому дороги розподілять по роках і поступово дістануться всіх точок, навіть найдальших.

Заявки по коммунальным проблемам можно оставлять по номерам Штаба взаимопомощи Общественного совета (с понедельника по пятницу с 9 до 17 часов):
(095) 816-39-11
(093) 261-32-25
(063) 402-79-56
(063) 681-61-82
(068) 638-28-48
Телеграмма-канал главы Общественного совета Геннадия Корбана принимает заявки круглосуточно. Оставить их можно в комментариях: https://t.me/korbanofficial/.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (29.06.23 22:30): Україна, м Дніпро, пров. Полуничний поруч з вул Шишкіна де в ніч з 30 на 31 жовтня 2022 р. загинула четверо людей з них дві дитини Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті