Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Близько 4 тисяч вікон замінили у Дніпрі після ракетного обстрілу з початку війни

Близько 4 тисяч вікон замінили у Дніпрі після ракетного обстрілу з початку війни

3 700 - саме така кількість вікон постраждала через ракетні обстріли російських терористів у будинках ЖКГ з початку повномасштабного вторгнення. Всю цю кількість комунальники замінили на нові.

Лише за останні два тижні було замінено 200 вікон. Всі їх вибуховою хвилею пошкодило 26 травня у кількох житлових будинках по вул. Універсальній. Зокрема постраждала і квартира пані Людмили. В неї вибило вікна у двох кімнатах. Жінка каже, комунальники одразу вранці прибули, швидко натягли плівку та зробили заміри, аби замовити нові вікна.

«За кілька днів після цієї події нам привезли нові вікна. Їх швидко та якісно встановили. Ми дуже вдячні місту за допомогу», - зазначила Людмила.

Зі свого боку, директор департаменту житлового господарства ДМР Владислав Грицай додав:

«Наразі ми продовжуємо встановлювати нові вікна. Саме в цьому будинку внаслідок ракетного удару було пошкоджено понад 10 вікон. Тут нам залишилось ще кілька квартир доробити, бо окрім встановлення вікон ми робимо ще й відкоси. Роботи тут плануємо завершити за кілька днів. Загалом скажу, що роботи проводять оперативно та якісно, мешканці всім задоволені».

Він також додав, що окрім вікон останні два тижні ремонтують і житловий будинок № 29, що на проспекті Дмитра Яворницького. Туди ввечері 8 травня впали уламки від ракети. Там вже відремонтували міжповерхові перекриття, зробили нову покрівлю. А наразі там тривають роботи з ремонту системи опалення.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті