Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Європейській площі відремонтували бруківку

На Європейській площі відремонтували бруківку

Улюблена дніпрянами площа відновлена.

У Дніпрі відновили бруківку у проблемних місцях Європейської площі. Наразі тривають роботи з відновлення бруківки на трамвайних коліях.

Глава Штабу Взаємодопомоги Геннадій Корбан показав відео та фото оновленого покриття на площі.







Також він розповів про роботи, виконані комунальниками за 19 червня. За добу від дніпрян на Гарячу лінію Штабу до Взаємодопомог надійшло 59 звернень.

У місті продовжують накривати відкриті колодязі, про які повідомляють городяни. Колодязь по проспекту Богдана Хмельницького, 108 було накрито підручними засобами. 19 червня комунальники закрили його надійно.


По вулиці Титова біля пішохідного переходу біля електроопори заклали дірку в землі. Про дірку дніпряни повідомили напередодні. «Не дай Боже хтось випадково потрапить ногою, дитина взагалі в цю дірку повністю впаде», - написала дніпрянка Альбіна. «Сьогодні вже заклали, величезна дяка, дуже-дуже оперативно», - повідомляє Альбіна.

У Дніпрі за заявками корчують пні

Пень, що залишився після видалення аварійного дерева, мешканці іноді залишають у дворі як елемент дворового дизайну. Є й ті, хто бажає повністю видалити дерево та звільнити зайняте пнем місце для клумби чи асфальтування. Такі роботи, зокрема, були проведені на проспекті Олександра Поля, 96-г. Тут КП Горзеленбуд видалив залишки аварійної тополі. Якщо Вам потрібно викорчувати пень, повідомляйте про це у Штаб Взаємодопомоги.


По вулиці Гладкова намагалися самовільно спиляти дерево

По вулиці Гладкова, 43 намагалися самовільно спиляти дерево, яке не було аварійним. Про це повідомила мешканка будинку. Після з'ясування виявилося, що КП "Горзеленбуд" дерево не обстежував і акти на видалення або обрізання не складав. Працювали приватні особи, які приїхали легковиком з причепом. Зараз дерево знаходиться на своєму місці, хоча багато гілок спиляно. У таких випадках КП Горзеленбуд радить викликати поліцію.

Вода

У Василівському провулку, 8 поскаржилися на течу з-під землі. КП Дніпроводоканал її усунув.

На Краснопіллі, Леоніда Стромцова 5-а, Мелітопольська 46 дніпряни скаржилися на темну воду з крана. Труби за цими адресами КП Дніпроводоканал уже промиває чи промиє найближчим часом.

Тепло

Мешканці будинку на пров. Ялицевий, 7 просять поміняти трубу зливу води опалення, тому що вона менша діаметром, 2 під'їзди взимку практично не опалюються. 20 червня Жилсервіс обстежить трубу. За результатами обстеження ухвалять рішення. За потреби замінять трубу централізованого опалення у двох під'їздах цього будинку.

Вуличне освітлення

За адресою Дарницька, 23, не горить лампа. 20 червня світильник оглянуть і лампу за потреби замінять.

За адресою Наддніпрянська, 3 мешканці поскаржилися на те, що стовп стоїть, але світла немає. За цією адресою до 1 липня встановлять 1 кронштейн, 1 світильник і протягнуть 40 метрів проводів.

Мешканці провулку Тарасова повідомили, що не працюють ліхтарі вуличного освітлення. 19 червня КП Міськсвітло замінив там 2 лампи та 2 імпульсні запалювальні пристрої. Світло відновлено.

Аварійні дерева

Дніпряни просять зрізати поросль по бульвару Слави, 18. Але поросль знаходиться на приватному занедбаному будівництві. До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: встановити власника ділянки та притягнути його до відповідальності та виконання своїх обов'язків.

Мешканці Грудневої, 5 просять видалити аварійні дерева. Там видалять 3 дерева до 15 липня.

Жителі Калинової, 84 просять допомогти прибрати спиляні гілки. Гілки допоможуть прибрати до 23 червня.

Мешканці Перемоги просять обрізати поросль, яка «невдовзі буде ростом з людини», на косі. Поросли обріжуть до 31 липня.

Мешканці Решетилівської, 12 чекають на спила дерев. У цей час там упала гілка і заважала входу до під'їзду. За адресою видалять 10 дерев, після підписання дефектного акта визначать терміни робіт. Обріжуть та омолодять 16 дерев. Це зроблять восени-взимку. Гілку, що обламалася напередодні, видалили 19 червня.

Андрія Сахарова 5 – Листопадна 11: гілки розрослися, закривають ліхтарі.
Бульвар Слави 4-а: спиляти стару абрикосу.
Віктора Мерзленка 32 – 36: величезні тополі.

Вільямса: гілки з обох боків вулиці дряпають машини. Волинська 7а: обрізати гілки.
Проспект Гагаріна 141: старі тополі у дворі підривають корінням асфальт і скидують гілки.
Дарницька 26: обрізати дерево, що закриває ліхтар.
Киргизька 3: гілки тополі б'ють по вікнах.
Солончакова 62: дерево вище за дроти.
Старокозацька 62-а: обрізати гілки, що б'ють по вікнах.

У червні дерева на всі адреси обстежує КП Горзеленбуд. У день обстеження із заявниками зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

Дороги, тротуари, двори

Мешканці Набережної Сонячна (Малиновського) просять зробити дорогу до Самарського мосту. На цій вулиці зроблять ямковий ремонт протягом літа.

Жителі Роз'їзної повідомляють, що міст на вулиці Роз'їзна, 48 на Ігрені знаходиться в аварійному стані. Проект капітального ремонту мосту через річку Маячка вже розроблено, але капітальні роботи наразі заблоковані Кабінетом Міністрів України (ухвала 590).

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):
(095) 816-39-11
(093) 261-32-25
(063) 402-79-56
(063) 681-61-82
(068) 638-28-48
Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (21.06.23 11:13): Это позорище нашего города.наведите порядок,и может быть.уберите бомжей,алкашей и прочих неадекватов. Відповісти | З цитатою
Спец  (20.06.23 14:07): Дякуємо іноземцю "главі Штабу Взаємодопомоги" Геннадію міська Зємєля та його заму Борису Парковка. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті