Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
01:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Женская команда СК «Днепр-1» победно финишировала в чемпионате

Женская команда СК «Днепр-1» победно финишировала в чемпионате

В последнем туре высшей лиги женского чемпионата Украины по футболу наши землячки обыграли крепкий клуб «Ладомир» и обошли в турнирной таблице киевских динамовок.

По воле календаря, с клубом «Ладомир» днепрянкам пришлось играть дважды подряд. Их матч первого круга осенью не состоялся из-за непогоды, был сыгран буквально десять дней назад. И завершился крупной победой «Ладомира».

В завершающей игре чемпионата СК «Днепр-1» смог взять реванш и поставил яркую финальную точку в довольно успешном сезоне. Напомним, что для девушек СК это был дебют в высшей лиге украинского футбола.

Подробней об игре и итогах сезона официальный сайт СК «Днепр-1» рассказал:

«СК «Дніпро-1» – «Ладомир» (Володимир) – 2:1 (2:1)

СК «Дніпро-1»: 31.Маліборська, 10.Аслаханова, 18.Мустафаєва (22.Логвінова, 70), 21.Пороходніченко, 25. Куніна (17.Іванова, 46), 9. Бєлік, 33.Тараканова, 4.Немець, 8.Кумеда, 33.Серемчук, 13.Кузьмин (16.Пшенична, 88)

Голи: Куніна (24), Кузьмин (37), Гірин (43).

Жіноча команда «Дніпра-1» завершила перший сезон у вищій лізі класною грою та заслуженою перемогою над потужним «Ладомиром». З командою з Володимира наші дівчата зустрічалися менше двох тижнів тому – матч першого кола був перенесений через негоду на травень та завершився поразкою «Дніпра-1» з великим рахунком. Але зараз на полі бази у Придніпровську відбулася зовсім інша історія.

Гості прибули безпосередньо на гру, та ще й запізнились, через що стартовий свисток пролунав на чверть години пізніше. І наша команда одразу почала штурмувати ворота Гадади. Перший момент створили вже на 1-й хвилині, і до 24-ї хвилини, коли рахунок нарешті було відкрито, підопічні Олени Кудзієвої мали усі шанси вигравати з великим рахунком. Забивати шанси мали ледь не всі гравці групи атаки.

Здійснити бажане вдалося кращій бомбардирці команди Людмилі Куніній, яка щільним ударом завершила просто блискучий пас врозріз Вікторії Бєлік. Логічним був і другий гол. Валентина Тараканова точно розрахувала траєкторію закидання за спини захисницям, і Вероніка Кузьмин влучила у кут.

Шанс суперницям подарувала Гірин, що реалізувала вихід сам на сам у контратаці. «Ладомир» у другому таймі гру від власних воріт відсунув, але не можна сказати, що мав велику перевагу. «Дніпро-1», в якого до складу дуже вчасно та корисно повернулись Серемчук, Кумеда та Мустафаєва, відповідав і своїми атаками. Дніпрянки були близькими до третього голу, але й Світлана Маліборська у декількох епізодах виручила свою команду. Наприкінці зустрічі втома наших дівчат була помітною – обмеженість складу (до усіх проблем додалася травма захисниці Аліни Синько) не проходить безслідно – але вони витримали і зберегли абсолютно заслужений переможний рахунок.

Виграш дав змогу перетнути екватор турнірної таблиці і обійти за додатковими показниками «Динамо». Наша команда, якій можна від душі подякувати за сезон, фінішувала шостою».

Фото СК «Днепр-1».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Наши девушки  (29.05.23 12:09): лучше всех! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте