Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
13:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровськ - Саскачеван

Підписано меморандум про взаєморозуміння між Дніпропетровською облдержадміністрацією та Саскачеванським торговельно-експортним Партнерством (Канада).

У підписанні меморандуму взяли участь виконуючий обов’язки першого заступника голови облдержадміністрації Іван Чорнокур та перший секретар посольства Канади в Україні Джейсон Холман.

Підписання меморандуму дозволить розпочати масштабну реалізацію в області програми “Фарм”, яку було розроблено з метою забезпечення сталого розвитку аграрного сектору в умовах ринкової економіки. Програма покликана підвищити інституційні можливості провідних державних установ аграрного сектору. “Фарм” фінансується Канадською агенцією міжнародного розвитку CIDA та реалізується Саскачеванським торговельно-експортним партнерством STEP.

Канадські спеціалісти будуть виконувати дорадчі функції. Основними методами діяльності компанії STEP є організація семінарів, навчальних поїздок, проведення комплексних досліджень в аграрній галузі, інформаційне забезпечення суб’єктів господарювання.

Під час зустрічі Іван Чорнокур повідомив, що загальний об’єм інвестицій з боку Канади в економіку області на 1 квітня 2005 року склав $ 10,6 млн.. В області працює 12 підприємств з канадськими інвестиціями. Начальник управління сільського господарства і продовольства облдержадміністрації Олександр Любович звернув увагу на те, що у зв’язку зі вступом України до СОТ, область повинна вирішити проблеми з переробкою сільгосппродукції в області. В цьому напрямку і необхідна співпраця. В день підписання меморандуму в Дніпропетровську відкрився офіс дорадчої канадської компанії.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте