Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Забудьте о бандеролях, конвертах и походах на почту!

Забудьте о бандеролях, конвертах и походах на почту!

25 мая вступил в силу новый закон О почтовой связи, который кардинально меняет целый ряд почтовых услуг и сервисов.

С 1 июля жителям Днепра можно будет забыть о традиционных, обклеенных марками бандеролях. Уйдет в истории и сургуч, которым запечатывают отправления. На почту придется ходить гораздо реже…

Подробней о новом законе рассказал генеральный директор «Укрпочты» Игорь Смилянский:

«Бандеролька, як і купа «радянських традицій», йде в минуле. І таке свято не може пройти без знижок та акцій.

А тепер детально.

25 травня вступив в силу новий Закон про поштовий зв’язок. Так – той самий, який хтось дуже «критикував».

Відповідно з 1 липня така річ, як «бандеролька», яку треба було обклеювати марками, йде в минуле. Дуже радимо нашим клієнтам максимально використати наші чудові марки для оплати цих пересилань до 1 липня, а після цього просто надсилати посилки, які можна зручно оформити онлайн в особистому кабінеті або в мобільному застосунку. Та одразу й оплатити. А марки, безперечно, можна і треба збирати для історії, відправки листів та листівок по Україні та всьому світу.

Після прийняття найближчим часом КМУ нових поштових правил до закону, в минуле підуть печатки, сургуч і багато іншого. Ми обов’язково знайдемо їм місце в оновленому поштовому музеї.

Також тепер не треба йти у відділення (зовсім!), щоб замовити марки, конверти і т.і. Все це можна замовити онлайн, сплатити карткою або по безготівковому рахунку, особливо, якщо Ви бізнес або юридична особа + забрати їх у найближчому відділенні після отримання смс. Менше папірців – менше черг у відділеннях. Можете пару днів попрактикуватись, а з 1 червня ця послуга буде працювати вже у звичайному режимі.

Ну яке ж свято без знижок. Завдяки підписаній з Поштою США угоді PRIME, Укрпошта знижує тарифи на США з 1 червня. Саме так, до коаліції в 67 країн, серед яких наші популярні Канада, Австралія, Великобританія, приєднується і USPS. Тому відправники матимуть можливість заощаджувати 8%, і все це з повним трекінгом.

Ми плануємо ще багато гарних новин для клієнтів, включно з суттєвим прискоренням термінів доставки та зручним відслідковуванням. Багато проєктів вже в процесі, але на сьогодні поки все. Ще раз дякуємо всім, хто долучився до цього результату і чекаємо Вас в наших відділеннях!».

Видео о новшествах:

А еще сегодня Укрпочта представила блок новых марок, посвященных Дню защиты детей. Он поступит в продажу в день праздника, 1 июня, о чем Игорь Смилянский сообщил:

«Зовсім скоро, 1 червня, ми будемо відзначати День захисту дітей. З 2022 року він набув для нас зовсім іншого значення. Більш глибокого та значущого.

Дуже сподіваюсь, що ті діти, які сьогодні мешкають в Україні, отримають в цей день подарунок від наших ЗСУ у вигляді спокійного неба, ну й, можливо, морозива.

А ще хочеться, щоб діти зовсім скоро повернулись в те майбутнє, де у небі буде сонце та наші українські потужні літаки. І хто ж намалює це майбутнє краще за дітей? Саме такий конкурс Укрпошта провела нещодавно. Але ви попросили, щоб ми відобразили не лише роботу переможця, а й інші круті роботи. Тож ми саме це і зробили. І це ще трохи радості для наших дітей.

Поштовий блок під назвою "Діти Перемоги малюють Україну майбутнього", передзамовлення на який ми запускаємо сьогодні, несе в собі велике послання - майбутнє України буде лише жовто-блакитним.

Кожен ескіз передає голос маленьких художників, які через свої роботи транслюють віру в майбутнє і ніби навіть проговорюють, що нам, дорослим, треба ще більше оптимізму.

Тож традиційно запрошую вас оформити передзамовлення на нову поштову марку, листівку та конверт «Перший день», відправка якого, на відміну від наборів, буде здійснена за фактом замовлення: bit.ly/marka1ukrposhta

А з 1 червня блок можна буде придбати у всіх відділеннях, в нашому онлайн-магазині, маркетплейсах eBay та Amazon. Марка є благодійною, а кошти підуть на підтримку тих дітей, кому сьогодні найважче, хто втратив своїх батьків.

А ще велике дякую нашій команді та авторам: Олександрі Федорчук, Вероніці Іванцовій, Олександрі Бушинській, Анастасії Мисько, Варварі Колєсовій, Корнелії Андрійчук, Георгію Сосницькому, Діані Василенко та, звісно, батькам і вчителям, які мотивували дітей на мистецтво».

Фото и видео со страницы Игоря Смилянского.


Gorod.dp.ua на Facebook.


)  (27.05.23 04:37): Ну как же бещ педоистерии. И тут детей приплели. С нетерпением ждем каких то акций от производителей контрацептивов и детскими праздниками либо больными детьми. Мало кринжа, нужно больше. Спасибо заранее))) Ответить | С цитатой
727  (26.05.23 13:31): Вы серьезно???а кто вам мешал эти годы сделать нормальный сервис?сидели сидели и прозрели.молчали б. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
ура  (26.05.23 11:09): покращення, теперь будем в сша посылки слать. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте