Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
08:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Янгеля в багатоповерхівці провели ревізію щитка

У Дніпрі на Янгеля в багатоповерхівці провели ревізію щитка

У Дніпрі на вулиці Янгеля комунальники аварійної служби провели ревізію електричного щитка у багатоповерховому будинку №11. Регулярні перевірки та обслуговування електричних щитків дозволяють виявляти та усувати потенційні проблеми, мінімізуючи ризик виникнення надзвичайних ситуацій.

Подібна перевірка допомагає не лише знаходити поломки, а й оперативно усувати їх. Під час планової ревізії заміна деталей, що вийшли з ладу, триває близько 20 хвилин. Ігнорування подібних робіт загрожує виникненням надзвичайних ситуацій.

Ревізія електричного щитка була проведена менше, ніж за півгодини. Під час перевірки будинок було відключено від електроживлення, яке повернули відразу після закінчення ремонту.

Зазначимо, що подібні роботи щодня проводяться по всьому місту. Місцева влада та комунальні служби докладають значних зусиль для безпеки містян.

Як саме проходять роботи, дивіться у сюжеті «Дніпра Оперативного»:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Проектировщик  (24.05.23 07:51): Уровень новостей радует. Дворник добросовестно выполнил свою работу. Электрик свою работу добросовестно выполнил. И эти новости выносятся как какой то подвиг. И болельщик сопровождает эти героические новости и оскорбляет всех, кто задает вполне себе нормальные вопросы Відповісти | З цитатою
побольше таких новостей!  (23.05.23 17:37): многие даже не задумываются о том объеме работ, которые проводятся круглосуточно, включая выходные и праздники и независимо от времени года, чтобы мы могли пользоваться привычными нам благами цивилизации.
А ничего не знающие бездельники пусть изливают свой негатив - ничего другого они не умеют делать
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Не "патриот" - не идиот  (23.05.23 17:21): Новость, достойная крупного европейского города. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті