Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Житель Дніпра вкрав понад 2,5 млн грн з рахунків військовослужбовців

Житель Дніпра вкрав понад 2,5 млн грн з рахунків військовослужбовців

Зловмисник отримував доступ до онлайн-банкінгу військових, які наразі вважаються зниклими безвісно або перебувають у полоні. Гроші захисників фігурант «виводив» на підконтрольні рахунки.

Шахрайську схему викрили правоохоронці спільно з представниками служб безпеки ПриватБанку і Спортбанку.

32-річний мешканець Дніпра здійснював перевипуск SIM-карт, котрі належать військовослужбовцям, які перебувають у полоні, загинули чи зникли безвісно. Отримавши доступ до фінансових номерів, зловмисник заходив до акаунтів онлайн-банкінгу і привласнював гроші на підконтрольні рахунки.

За оперативними даними, сума збитків становить більше 2,5 мільйонів гривень. Встановлено, що зловмисник скомпрометував близько двох десятків фінансових номерів військових.

За місцем проживання фігуранта правоохоронці провели обшук. Вилучено банківські картки, мобільні телефони та ноутбуки.

Чоловікові оголошено підозру за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі майже 1, 3 млн гривень.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Бируте  (28.04.23 23:24): Наказать дьявола по полной. Воины ЗСУ - это святое! Відповісти | З цитатою
я так думаю  (28.04.23 18:18): К ответственности должны привлекать и мобильных операторов за перевыпуск карт. Если оператор решает предоставить "услугу" по перевыпуску карты без идентификации пользователя и даже не сообщив абонентам об опасностях, которые это в себе несет, то и отвечать должен мобильный оператор как соучастник кражи Відповісти | З цитатою
Із заставою?  (28.04.23 17:40): Да этому гнилью надо десятку впаять, а не выпускать под заставку. Обворовывал своих же и теперь ещё выйдет сухим миз воды?!! Відповісти | З цитатою
шут  (28.04.23 17:03): Ст 113 ему больше к лицу! Відповісти | З цитатою
Не понял  (28.04.23 15:59): украл на 2,5 ляма, а ему застава всего 1,3. Откашлял и линяй с лямом на привольную жизнь. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті