Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2023 році мешканцям Дніпропетровщини виплатили понад 1 млрд грн соціальної допомоги

У 2023 році мешканцям Дніпропетровщини виплатили понад 1 млрд грн соціальної допомоги

Протягом перших трьох місяців 2023-го соціальну допомогу отримали майже 145 тис мешканців Дніпропетровщини. На це з державного бюджету спрямували понад 1 млрд грн.

«Цьогоріч область отримала більш ніж 1 млрд грн на виплату всіх видів державної соціальної допомоги. Це 100% від потреби. Кошти мешканцям надійшли своєчасно», – зазначила директорка департаменту соціального захисту населення ОВА Олена Кришень.

Фінансову допомогу від держави отримали понад 55 тис людей з тяжкими захворюваннями й інвалідністю. А ще – родини з дітьми до трьох років, малозабезпечені і багатодітні сім’ї, опікуни сиріт, одинокі матері.

Протягом трьох місяців на Дніпропетровщині виплатили соціальні стипендії майже 5 тис студентам-пільговикам. Та компенсації по догляду за людиною з інвалідністю – майже 2,5 тис мешканцям.

Більшість соціальних виплат жителям регіону продовжили автоматично.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (07.04.23 13:59): Почему обычным нормальным людям не дают помощь? У людей работы нет, а помогают тем, которые и так получают выплаты от государства. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті