Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
15:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Для безпеки дніпрян: «Міськзеленбуд» видалив сухі дерева, які могли травмувати містян

|«« «« »» »»|

Видалити старі аварійні тополі, яким більше 50 років. Саме з таким проханням до КП «Міськзеленбуд» звернулись мешканці ОСББ «Проспект Героїв 3». Голова ОСББ каже, що мешканці дуже переймались, аби ці дерева нікому не зашкодили.

«Ми боїмося, бо ці тополі можуть впасти, та постраждають, в першу чергу, люди. А також і транспорт, і електромережі. Тож ми звернулись на гарячу лінію Дніпровської міської ради, аби нам ці дерева видалили. Після нашого звернення на місце приїздила комісія та підтвердила наші переживання - дерева дійсно фаунтні та потребують видалення. Тож сьогодні комунальники прибрали нам три аварійні тополі», - зазначив голова ОСББ «Проспект Героїв 3» Віктор Криворучко.

Загалом під час буревіїв та сильних поривів вітру у Дніпрі за останні роки майже не фіксують випадків падіння дерев - кажуть представники КП «Міськзеленбуд». Це стало можливим завдяки систематичній роботі, яку проводять працівники. Зокрема, підприємство швидко реагує на заявки мешканців щодо омолодження, обрізки та видалення дерев. Проте, кожен процес можна виконувати у певну пору року.

«Видаляти дерева ми можемо протягом усього року в залежності від погоди, а от омолоджувати чи обрізати - тільки в осінньо-зимовий період, а також на початку весни, поки не розпустяться бруньки. Бо якщо виконувати ці роботи під час цвітіння дерева - можна йому нашкодити. Також додам, що фаунтно-аварійні дерева необхідно видаляти, бо вони несуть небезпеку як мешканцям міста, так і майну дніпрян. Проте в Дніпрі за останні кілька років таких випадків майже немає», - зазначив керівник проектно-виробничого відділу КП «Міськзеленбуд» ДМР Сергій Овчаренко.
Звернутись до КП «Міськзеленбуд» щодо омолодження, обрізки чи видалення дерев можна на цілодобову Єдину гарячу лінію для звернень громадян за номерами: 056 732 12 12, 095 732 12 12, 096 732 12 12, 073 732 12 12.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел  (07.04.23 22:34): Как всегда то, что власть должна делать по определению подано так, что это достижение. Відповісти | З цитатою
Andrey  (07.04.23 15:40): В статье всё красиво и оперативно делают. Подавали заявку на спил аварийных деревьев во дворе по ул. Муслима Магомаева 1а, ещё в начале осени 2022 г. - просто проигнорировали (ни ответа, ни привета). Сейчас подали повторно. Ждём результат. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (07.04.23 08:57): Изуродовали город. Оставили столбы вместо деревьев. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті