Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
10:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Днепр» одержал седьмую победу подряд в Украинской суперлиге

БК «Днепр» одержал седьмую победу подряд в Украинской суперлиге

Разгромив БК «Прикарпатье-Говерла» 75:52, днепровские баскетболисты упрочили свое расположение на втором месте турнирной таблицы.

В Ивано-Франковске завершился очередной бабл украинского баскетбольного чемпионата среди мужчин. Результат баскетболистов Днепра максимальный – четыре победы в четырех матчах! А в целом в чемпионате уже одержано семь побед подряд!

В заключительном матче тура наши земляки уверенно обыграли «Прикарпатье-Говерлу» - 75:52.

Подробней об этой игре сообщает сайт ФБУ:

«Дніпро здобув впевнену перемогу над Прикарпаттям-Говерлою 75:52 в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Parimatch.

Після рівної першої чверті, Дніпро на початку другої десятихвилинки почав збільшувати свою перевагу, довівши її до двозначної. Тайм-аут Євгена Мурзіна, здавалось, зумів змінити ситуацію на майданчику, але два поспіль влучних три очкових Закурдаєва повернули Дніпру перевагу +12, з якою і завершилась перша половина – 38:26.

Граючи надалі від захисту Дніпро, наприкінці третьої чверті довів свою перевагу майже до 20 очок і на цьому рівні гості її втримували, хоча тренери Дніпра дали достатньо часу пограти молодим своїм гравцям.

У Прикарпаття-Говерли 14 очок набрав Ілля Чугунов, тоді як у Дніпра стільки ж очок на рахунку Олександра Тарасенко та Євгена Сорочана.

Вигравши сьомий матч поспіль, Дніпро закріпився на другій сходинці турнірної таблиці Суперліги Parimatch, маючи 17 перемог в 23 іграх. У Прикарпаття-Говерли 8 перемог в 24 іграх і шоста позиція турнірної таблиці.

Прикарпаття-Говерла — Дніпро 52:75 (17:20, 9:18, 10:15, 16:24)

Дніпро: Колдомасов 0 + 5 передач, Бондарчук 2, Тимофеєнко 9 + 7 підбирань, Закурдаєв 13 + 6 підбирань, Загреба 9 + 6 підбирань – старт; Тарасенко 14 + 8 підбирань, Сорочан 14 + 6 підбирань, Сипало 9 + 5 підбирань, Шкода 7, Бачурін 0, Качанов 0».

Фото – ФБУ.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте