Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
14:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские футболистки дважды обыгрывают ребят и получают вызов в сборную

Днепровские футболистки дважды обыгрывают ребят и получают вызов в сборную

Женская команда СК «Днепр-1» активно ведет подготовку к весенней части чемпионата страны.

В отличие от мужской команды СК, девушки ведут подготовку дома, в Днепре, на базе клуба.

И подготовка эта проходит очень успешно. 

В двух контрольных поединках были обыграны команды ребят. Приятной новостью стал и вызов двух игроков женского клуба в сборную Украины.

Об этом в СК «Днепр-1» рассказали:

«Черговий контрольний матч провела жіноча команда СК “Дніпро-1”. Наші дівчата зустрілися з хлопцями з академії та перемогли. Матч вийшов результативним – 3:2 на користь підопічних Олени Кудзієвої.

Перший гол найчарівніша команда нашого клубу забила не без допомоги Фортуни: м’яч після прострілу Тараби зрикошетив у сітку. У другій результативній атаці у ролі асистентки виступила голкіперка Ольга Рябовол, яка вивіла Людмилу Куніну сам на сам з воротарем суперників. А у третьому результативному випадку Вікторія Бєлік подала кутовий, який ударом головою завершила гравчиня, що перебуває на перегляді.

Жіноча команда «Дніпра-1» у черговому контрольному матчі знову зустрілася з хлопцями – цього разу суперниками стали вихованці дніпровської МДЮСШ. Гра вийшла цікавою, з великою кількістю небезпечних моментів.

Наша команда відкрила рахунок наприкінці першого тайму, коли Людмила Куніна заробила пенальті, а Вікторія Бєлік його реалізувала. У другій половині зустрічі право на 11-метровий здобули вже хлопці, але удар з «позначки» пройшов вище воріт. А невдовзі «Дніпро-1» рахунок подвоїв. Після подачі кутового Вікторією Белік ударом головою відзначилася одна з гравчинь, що перебувають на перегляді, - 2:0.

Наші дівчата цілком могли забивати ще, але водночас слід відзначити і надійну гру Ольги Рябовіл, яка неодноразово рятувала команду.

Юні вихованки СК «Дніпро-1» голкіперка Уляна Соловйова та нападниця Ілона Новосельська вперше викликані до лав збірної України. Їх запросили до команди U-17, яка проведе тренувальний збір та візьме участь у другому етапі Чемпіонату Європи.

Збірна України потрапила до групи з Болгарією (господар турніру) та Латвією. Свої матчі наша команда проведе 3 та 6 березня. До наступного раунду виходять переможці груп та найкраща друга команда з-поміж інших».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте