Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре пройдет Фестиваль тепла и света

В Днепре пройдет Фестиваль тепла и света

25 и 26 февраля Днепровский Дом искусств (ул. Философская, 23) приглашает всех желающих на новый Фестиваль тепла и света.

Этот фестиваль – красноречивый ответ врагам и реакция на то, что происходит в нашей стране за последний год. 

Основная идея фестиваля – поиск новых идей, концепций, решений в тех вопросах, которые несут тепло и свет украинским людям.

Например, в Техническом музее Днепра «Машины времени» разработали и внедрили проект получения электроэнергии за счет вращения педалей велосипедов и работают над другими аналогичными идеями. Об этом рассказывал Городской сайт. Музей «Машины времени» станет одним из многих участников Фестиваля тепла и света.

Подробней о фестивале рассказали его организаторы:

«ФЕСТИВАЛЬ ТЕПЛА І СВІТЛА – це наша реакція на те, що зараз відбувається в країні!

Тому, Дніпровський Будинок мистецтв запрошує кожного на фестиваль тепла і світла!

Дата та час: 25.02 (субота)12:00-19:00 26.02 (неділя)12:00-19:00

Ідея фесту - розвиток і утвердження творчих можливостей та доробків, нестандартні рішення та підходи задля обміну тим, що несе тепло і світло в життя людей.

Гості зможуть побачити тематичну виставку та інсталяції! Наші учасники продемонструють свої технології та вміння, що зігрівають, як фізично так і емоційно!

Атмосферу фестивалю «від серця до серця» на креативних локаціях для вас створюватимуть майстри різних напрямків культури та мистецтва!

Чекаємо! І обов’язково знай, що темрява і холод нездатні зламати волю українців, бо тепло – у наших серцях, а світло – в очах і думках.

Вхід на фестиваль вільний. 

У нас завжди є тепло та світло!».

На фестивале будут представлены не только проекты из Днепра и Украины, но и зарубежные.

О некоторых из них рассказали в Днепровском Доме искусств https://www.facebook.com/DniprovskyyBM :

«Учасники ФЕСТИВАЛЮ ТЕПЛА І СВІТЛА!

Знайомтесь! Мистецьке об'єднання «Art & Rest».

«Наша мета - поєднувати різні види мистецтва у цікавий конгломерат. 

Експериментуємо, творимо поєднуємо музику та поезію, дух та свободу, мистецтво та відпочинок.

Кожен наш концерт - це діалог з глядачем, де ми ділимося частиною своєю душі. Головна мета - популяризуємо українське мистецтво, українську культуру. Допомагаємо нашим захисникам, проводимо благодійні заходи».

Продовжуємо знайомити з нашими учасниками фестивалю тепла і світла, а саме з Дніпровським науково-технічним музеєм «Машини Часу».

Музей працює з 2014 року. Відтоді у музейному просторі було реалізовано багато проєктів, виставок, івентів, цифрових інтерактив.

Нині енергосистеми нашої країни виснажені та потребують підтримки. Саме тому музей бере участь у фестивалі тепла і світла з інтерактивним проєктом «Генерація». 

Мета проєкту «Генерація» - створення та актуалізація альтернативних методів отримання електроенергії, за допомогою придбаних музеєм велосипедів, велотренажеру, мопеду з педалями, спортивного велосипеду, інвалідного візка українського виробництва. 

Проєкт допоможе людям отримати корисну інформацію про історію виробництва в Україні цих експонатів та спробувати самим отримати електричне живлення (увімкнути освітлення, звук, обігрівач, вентилятор, побутові прилади) за допомогою звичайного велосипеда, приміром, знайомого кожному з дитинства «Зайчика» абож «України». 

Психологічний стан та здоров'я під час війни є дуже важливим!

Тому представляємо учасників нашого ФЕСТИВАЛЮ ТЕПЛА І СВІТЛА - STEP-IN - словацька благодійна організація, яка підтримує українців під час війни.

Mental health awareness - це проєкт, що має на меті поширювати знання про важливість психологічного здоров‘я. Програма відбувається за підтримки донора Knights of Columbus.

«На фестивалі ми представимо точку про ментальне здоров‘я, де ви зможете пограти у психологічну гру «Мандри внутрішнім світом», зробити книжечку корисних матеріалів, витягнути ресурсну справу з банки «турботи про себе», а також задати будь-яке питання кваліфікованому психологу».

Чекаємо! І обов’язково знай, що темрява і холод нездатні зламати волю українців, бо тепло – у наших серцях, а світло – в очах і думках».

Фото – Днепровский Дом искусств. 





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте