Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
08:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Кто будет судить матч АЕКа с СК «Днепр-1»

Кто будет судить матч АЕКа с СК «Днепр-1»

Определилась бригада арбитров, которая будет завтра, 16 февраля, обслуживать матч нокаут-раунда Лиги конференций с участием днепровского клуба.

Напомним, что завтра СК «Днепр-1» на Кипре проведет первый из двух матчей нокаут-раунда Лиги конференций. Соперник – местный АЕК из Ларнаки, с которым днепряне уже пересекались в августе прошлого года в плей-офф Лиги Европы и уступили по сумме двух игр.

Как сообщает сайт СК, обслуживать завтрашний поединок будут рефери из Дании, знакомые киприотам:

«Визначилася бригада арбітрів, яка працюватиме у першому матчі нокаут плей-оф раунду Ліги Конференцій УЄФА АЕК (Ларнака, Кіпр) – СК Дніпро-1, котрий відбудеться у четвер, 16 лютого на стадіоні АЕК – Арена і розпочнеться о 22 годині за київським часом. Всі судді з Данії.

Головним арбітром буде 40-річний Якоб Кехлет. На лінії йому допомагатимуть Ларс Хуммельгор і Віктор Скітте

Відзначимо, що саме ця трійка арбітрів працювала у поточному розіграші групового раунді Ліги Європи на матчі Динамо (Київ) – АЕК (Кіпр) – 0:1 (дві жовті картки було показано динамівцям і чотири кіпріотам). Також у цьому сезоні групового раунду Ліги Європи Якоб Кехлет зафіксував домашні перемоги Трабзонспора над Монако (4:0) і Нанта над Карабахом (2:1).

Четвертий арбітр – Мортен Крог.

Відзначимо, що саме з цієї стадії на матчах Ліги Конференцій арбітрам в полі допомагатиме відеосистема VAR. Тут працюватимуть швейцарці – відеопомічник рефері Федайі Сан, асистент відеопомічника Ліонель Чуді.

Суддівський наглядач Едгар Штайнборн з Німеччини. Делегат УЄФА – Гіл Кілкерс з Нідерландів».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте