Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
12:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські рятувальники провели заняття у Класі безпеки

Дніпровські рятувальники провели заняття у Класі безпеки

У січні цього року на території Слобожанської територіальної громади відкрився перший Клас безпеки, в котрому щотижнево проводяться заняття на різні теми.

Так, сьогодні, 14-го лютого, інспектори відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели урок пожежної безпеки.

Вогнеборці попередили присутніх про небезпеку, яку становить опалювальний сезон, закликали самостійно не експлуатувати електростанції та інші види альтернативних джерел опалення та освітлення.

Також, надзвичайники просили учнів дотримуватись правил безпечного поводження на водоймах, нагадали порядок дій при «Повітряній тривозі» та обговорили дії при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, продемонструвавши навчальну презентацію про види найпоширеніших сучасних боєприпасів та вибухових пристроїв.

Школярі більше дізнались про професію рятувальника. Їм розповіли, що таке пожежний ствол, мотопомпа, вогнегасник, показали які бувають різновиди одягу рятувальників, пояснили за що відповідає кожен його елемент.

Отримавши безліч емоцій, діти подякували вогнеборцям за цікаву й повчальну розповідь та пообіцяли дотримуватись правил безпечної життєдіяльності.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті